Mergi direct la conținut »
O gravidă din Constanța a născut într-o şenilată, blocată în zăpadă | GALERIE FOTO Galerie foto
6imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O gravidă din Constanța a născut într-o şenilată, blocată în zăpadă | GALERIE FOTO

O gravidă din Constanța a născut într-o şenilată, blocată în zăpadă | GALERIE FOTO

Situaţie inedită în judeţul Constanţa! O tânără de 21 de ani din Adamclisi, judeţul Constanţa a născut, vineri noapte, într-o şenilată rămasă blocată în zăpadă, femeia fiind asistată de doi paramedici SMURD coordonaţi telefonic de un medic de la ISU Dobrogea.

Potivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, şenilata Regiei Autonome de Drumuri şi Poduri Constanţa a fost trimisă, vineri seară, în localitatea Adamclisi pentru a prelua o femeie de 21 de ani, care urma să nască, potrivit www.replicaonline.ro.

Ulterior, şenilata s-a deplasat în satul Lespezi, de unde a luat o altă tânără, de 18 ani, de asemenea însărcinată, cele două femei trebuind să fie transportate la centrul medical de la Băneasa.

Cu şase kilometri înainte de a ajunge la Băneasa, şenilata a rămas blocată în zăpadă, iar femeia de 21 de ani a fost nevoită să nască în utilaj, ea fiind asistată de doi paramedici SMURD, care o însoţeau. Astfel, ea a adus pe lume la ora 00.35, un băiețel, cei doi paramedici fiind coordonaţi prin telefon de un medic de la ISU Dobrogea. Proaspăta mămică se numeşte Florentina Ursoi, iar băieţelul, care este sănătos, se va numi Ionuţ Andrei.

SUMAR

 

Close
Închide
  Close