MENIU CAUTĂ

Mihai Tudose: „O gravidă s-a aruncat din telescaun la Baia-Mare, după ce s-a oprit curentul”

Distribuie

O gravidă s-a aruncat din telescaun la Baia-Mare, după ce s-a oprit curentul, a anunțat duminică premierul Mihai Tudose. Mai multe persoane au rămas blocate în telescaun în localitatea Șuior, în urma furtunii din vestul țării

„La Baia-Mare s-a oprit curentul la telescaunul de la baza Şuior, o doamnă gravidă s-a panicata şi s-a aruncat. E în stare stabilă”, a declarat premierul Mihai Tudose, la Antena 3.

Circa 20 de persoane au rămas blocate, duminică, în telescaun în localitatea Șuior, în urma furtunii. Printre acestea, un bebeluș de trei luni, care prezenta hipotermie când a fost coborât de pompieri, și un copil de patru ani.

Natura s-a dezlănțuit în vestul țării, unde opt oameni au murit și 67 au fost răniți. O furtună violentă a izbucnit brusc, vântul a atins la rafală viteze de aproape 100 de kilometri pe oră. Sute de copaci au fost culcați la pământ. În zeci de localități, curentul electric a fost întrerupt, iar acoperișurile au fost smulse în timpul vijeliei.

FOTO: Arhivă


Neurochirurgul Horațiu Ioani revenit în România după șapte ani în Anglia: ”Dacă vreau să fac ceva aici, trebuie să rezolv singur, apelând la relațiile personale”

Citește mai multe despre Baia Mare, furtuna, Șuior și telescaun pe Libertatea.

Comentarii