Mergi direct la conținut »
O mai știi pe actrița Beverley Mitchell, din serialul "Al șaptelea cer"? Cum arată acum și drama prin care a trecut Galerie foto
5imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O mai știi pe actrița Beverley Mitchell, din serialul "Al șaptelea cer"? Cum arată acum și drama prin care a trecut

O mai știi pe actrița Beverley Mitchell, din serialul „Al șaptelea cer”? Cum arată acum și drama prin care a trecut

Actrița Beverley Mitchell, cunoscută pentru rolul "Lucy Camden Kinkirk", din serialul "Al șaptelea cer", a ajuns la 38 de ani și a trecut printr-o dramă teribilă. Ea a jucat în cunoscutul serial în perioada 1996 - 2007.

Beverley Mitchell a pierdut, în noiembrie anul trecut, o sarcină cu gemeni și susține că nu și-a revenit după această dramă, a anunțat dailymail.co.uk.

Ea a dezvăluit, prin mai multe mesaje postate pe rețelele de socializare și pe propriul blog, că n-a depășit durerea acelei pierderi. „M-am luptat. Fizic sunt bine, dar inima încă mă doare. Soțul meu este un sfânt, a fost atât de bun și mereu aproape de mine, m-a susținut mereu”, a scris Beverley.

Anul trecut a sărbătorit 10 ani de căsnicie

„Aceasta este fotografia pe care am făcut-o anul trecut, după ce am aflat că vom avea gemeni”, a scris Beverley, după care a postat o imagine cu ea și cu soțul ei, Michael Cameron.

Fotografia pe care Beverley și soțul ei au făcut-o după ce au aflat că urmau să aibă gemeni

„Săptămâna trecută a fost o săptămână tristă pentru mine. Dar prin tristețe vine bucuria și, în această săptămână, mă concentrez pe iubire, pe recunoștință și pe magia viitorului”, a mai spus actrița care mai are doi copii.

„În inima mea, știu că nu suntem compleți, simt atât de puternic că acolo e un suflet mic care vrea să intre în familia noastră. În spatele zâmbetului meu e o inimă care doare. Copiii vorbesc că și-ar mai dori o surioară sau un frățior. Și e atât de greu”, a mai spus Beverley.

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”
Recomandări

„Isterici și paranoici”. Jignirile unui director de spital din Cluj la adresa medicilor care vor echipament de protecție: „Acum vor să fie cosmonauți”

 

„Câteodată viața e dură, dar viața poate fi și magică. Bucurați-vă de frumusețea și magia vieții. Din întuneric se vede frumusețea luminii”, a fost mesajul transmis de Beverley celor care trec prin momente similare.

Beverley Mitchell și Michael Cameron au sărbătorit, în octombrie anul trecut, 10 ani de căsnicie. Fata, Kenzie Cameron, are șase ani. Băiatul, Hutton Cameron, are patru ani.


VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea părinților. „Nu poţi să şi cânţi? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit şi prost”

Close
Închide
  Close