Mergi direct la conținut »
O mamă din Iași și-a anunțat moartea pe Facebook pe 1 Decembrie! Mesajul ei i-a salvat viața
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O mamă din Iași și-a anunțat moartea pe Facebook pe 1 Decembrie! Mesajul ei i-a salvat viața

O mamă din Iași și-a anunțat moartea pe Facebook pe 1 Decembrie! Mesajul ei i-a salvat viața

O femeie în vârstă de 48 de ani din Scobinți, județul iași, a vrut să se sinucidă la zi mare, pe 1 Decembrie. Și a vrut ca și toată lumea să știe asta.

Femeia a anunțat pe Facebook că a înghițit peste 100 de pastile, iar concubinul ei, bulversat de mesajul ei, a dat fuga acasă și a găsit-o mai mult moartă decât vie, dar a sunat la timp la ambulanță, a anunțat bzi.ro.

Femeia a luat pastilele sâmbătă, în jurul orei 18.00. Ea este mama unui copil de 16 ani și locuia împreună cu acesta și cu concubinul ei. 

Are antecedente psihiatrice

Medicii au găsit-o având alături trei flacoane de pastile, care toate aveau cam jumătate din comprimate. 

„Un echipaj medical a intervenit sâmbaătă pentru a acorda îngrijri medicale unei femei în vârstă de 48 de ani, din județul Iași. Este vorba despre o pacientă cu antecedente psihiatrice, întrucât în anul 2015 s-a confruntat cu un sindrom depresiv sever. Aceasta a fost gasită cazută în propria locuință de către partener.

În momentul în care a fost preluată de echipajul medical, pacienta avea tensiunea arterială 5-30 și frecvența cardiacă de 55 bătăi pe minut. Aceasta a fost intubată și ventilată mecanic, fiind dirijată ulterior către Spitalul de Neurochirurgie din Iași pentru a fi supusă unor investigații mai amănunțite.

În momentul consultului toxicologic, pacienta era conștientă și deschidea constant ochii. Aceasta prezenta midriază bilaterală slab reactivă.

Ordonanța militară nr. 8, cu măsuri pentru Paște. Piețele rămân deschise, magazinele își pot prelungi programul. Avertisment pentru noaptea de Înviere
Recomandări

Ordonanța militară nr. 8, cu măsuri pentru Paște. Piețele rămân deschise, magazinele își pot prelungi programul. Avertisment pentru noaptea de Înviere

 

Femeia a fost stabilă hemodinamic și a fost internată la Anestezie și Terapie Intensivă cu diagnostic de comă toxică, rezolvată cu tratament în urgență și intoxicație acută polimedicamentoasă”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Un alt român a anunțat o crimă oribilă pe Facebook.


Comisarul Gărzii de Mediu Iași care a lovit-o pe Ana și-a schimbat declarația și dă vina pe fata de 18 ani paralizată: „Nu a traversat pe trecerea de pietoni!”

 

Close
Închide
  Close