UPDATE 17:05:  Un bătrân de 79 de ani, din județul Neamț, a ajuns în stare critică la spital, duminică după-amiază, după ce a plonjat cu mașina de la câțiva metri în apa unui canal de fugă al unei hidrocentrale. Scafandrii de la ISU au căutat și alte eventuale victime în autoturism și împrejurimi.

O mașină a căzut în canalul hidrocentralei din Pângăraţi, Neamţ (1)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Un bătrân din județul Neamț a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a ajuns cu mașina în apele canalului unei hidrocentrale. Aflat la volan, bărbatul de 79 de ani a rupt cu autoturismul parapetul metalic de protecție al unui pod de pe un drum și a plonjat în canalul de fugă al Hidrocentralei de la Stejaru, ulterior scufundându-se. Bătrânul a reușit să iasă singur afară din mașină, fiind găsit în stare de inconștiență de către echipajul medical de terapie intensivă deplasat la locul accidentului.

Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație

Recomandări
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație


::placeholdeR–>

După încheierea activităților de căutare de persoane, pompierii au scos pe mal mașina cu care a plonjat în apă nemțeanul de 79 de ani.


Pompierii intervin duminică după-amiază în localitatea Stejaru, comuna Pângăraţi, unde o maşină a căzut în canalul de fugă al hidrocentralei din zonă.

La fața locului, ISU Neamț intervine cu o barcă, un echipaj de scafandri și o autospecială SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Din primele informații, o persoană a reușit să iasă singură din mașină, însă este inconștientă, motiv pentru care este resuscitată de echipajul medical.


Citește și Fostul principe Nicolae: Declarația de retragere a titlului nu a fost scrisă de mine. Am fost obligat să o accept, am refuzat să o semnez


 

Google News Urmărește-ne pe Google News