MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 11:16

O mireasă din Negreşti a murit la numai două zile după nuntă. Soţul fetei a fost condamnat la închisoare

Distribuie

O mireasă din Negreşti a murit la numai două zile după nuntă, într-un teribil accident. Ieri, bărbatul a fost găsit vinovat de producerea accidentului şi a fost condamnat la închisoare, după 2 ani.

O mireasă din Negreşti a murit la numai două zile după nuntă într-un teribil accident rutier produs chiar de cel alături de care jurase să îşi petreacă restul zilelor, potrivit observator.tv.

Tragedia în urma căreia Ana Maria Irimiea (19 ani) a murit s-a produs pe 19 iulie 2016, la numai două zile de la nuntă. Judecătoria Vaslui l-a condamnat pe Ionuţ Bârzu (28 de ani) la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Ana Maria şi soţul ei, Ionuţ, se îndreptau către localitatea Todireşti, la părinţii fetei. Cei doi se aflau într-un autoturism marca Ford. La un moment dat, între localităţile Negreşti şi Siliştea, Ionuţ a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un gard şi apoi de un stâlp.

Tânărul a fost găsit vinovat de producerea accidentului în urma căruia soţia sa a murit. În aceeaşi decizie, judecătorii au obligat societatea de asigurări la plata sumei de 80.000 de euro către părinţii, surorile şi fratele victimei. Astfel, părinţii vor primi fiecare câte 25.000 de euro, iar fiecare frate va primi câte 10.000 de euro.

Citește și

Anamaria Prodan și marea dragoste din copilărie, care a dat-o de pământ la propriu. ”Am uitat de frică și de amintirile triste”

 

 

Citește mai multe despre Deces, mireasa, negresti și Nuntă pe Libertatea.

Comentarii