MENIU CAUTĂ

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu: O nouă taxă auto, gata până la sfârşitul anului

Distribuie

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a declarat marţi, 31 iulie, că o nouă taxă auto va fi gata până la sfârşitul anului 2018, deși instituţia pe care o conduce nu are încă pregătit un asemenea proiect, cu toate că ar fi trebuit să fie gata la jumătatea acestui an.

„Nu vreau să se repete greşeala de până acum. Vreau ca formula de calcul la care se lucrează la ora actuală să fie o formulă care să nu mai poată fi contestată sau atacată. Cel care poluează trebuie să fie cel care să plătească o penalitate. Am promis că până la finele acestui an grupul de lucru să să prezinte o variantă finală”, a declarat Graţiela Gavrilescu, în cadrul unei conferinţe de presă, citată de Mediafax.

Taxa auto a fost scoasă în anul 2016, iar de atunci, reprezentanţii Ministerului Mediului au promis, în mai multe rânduri, că se va implementa un alt timbru de mediu.

La începutul acestui an, ministrul Mediului declara că o taxă finală va fi gata până în luna iunie 2018.

Mai mult, autoritățile susțineau că noua taxă auto poate ajunge până la 3.000 de euro.


Citește și: Șoferul mașinii cu număr anti-PSD face plângere pentru că fiul său a fost nevoit să asiste la audierea sa (VIDEO)


Citește mai multe despre gratiela gavrilescu, auto, mediu, Ministerul Mediului, ministrul mediului și taxa auto pe Libertatea.

Comentarii