Profesoara la clasa a VIII-a din Arkansas a recunoscut că a avut o „relație în scris” cu minorul, potrivit raportul poliției. Mai mult, femeia a recunoscut că „unele dintre sms-uri au întrecut limita”.

Totul a ieșit la iveală după ce presupusa victimă s-a dus, în septembrie, la poliție, susținând că a făcut sex cu Chrystal Vega într-un parc, informează dailystar.co.uk.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate înafara parcului arată că mașina profesoarei s-a aflat în „Old Post Park” atunci când elevul a spus că femeia a fost acolo.

Vega lucra ca profesoară de arte la Dardanelle, dar ea nu mai este listată pe site-ul școlii. Ea s-a predat poliției, după ce autoritățile au emis un mandat de arestare pe numele ei.

Chrystal Vega s-a predat la poliție (Pope County Sheriff/Dardanelle Sheriff)

Dacă este găsită vinovată, femeia ar putea face între 6 și 30 de ani de închisoare. Ar putea, de asemenea, să primească o amendă de 11.400 de lire sterline. Audierea în instanță a profesoarei va începe pe data de 10 decembrie.

Sursă foto principală Facebook.


Copilul care și-a ucis bunica, refuzat la a treia şcoală. Părinţii nu-l vor în clasă şi acuză nereguli ale Inspectoratului Şcolar: „Nu discriminăm, dar e periculos”