De Dragoș Tănase,

Directorul şcolii a mers împreună cu respectiva profesoară la sediul Poliţiei Însurăţei, unde a fost verificată cu etilotestul și astfel s-a confirmat că aceasta consumase alcool.

Din acest motiv, ea nu a mai fost lăsată să se întoarcă la clasă, pentru a-şi continua ora, iar Consiliul de administraţie al şcolii a declanşat o anchetă internă pentru a stabili ce măsură disciplinară îi va fi aplicată cadrului didactic, în funcţie de gravitatea situaţiei şi de abaterile anterioaremulţi paşi. Eu nu îmi doresc decât să se aplice legea”, a completat Botea.

În urma incidentului, Inspectoratul Şcolar Brăila a solicitat o anchetă internă.

„De la poliţişti am aflat că doamna avea o alcoolemie mare, o situaţie de acest tip nu-ţi permite să vii la clasă. Am vorbit cu cei din conducerea şcolii, le-am cerut să aplice legea. Va fi activată comisia de disciplină, colegii vor stabili măsurile care se impun. Noi vrem să aflăm adevărul. Incidentul s-a petrecut la şcoala Mihai Bravu, nu au fost sunaţi poliţiştii, dar directorul şi profesoara în cauză s-au dus la sediul Poliţiei Însurăţei, acolo s-a stabilit alcoolemia. Este inadmisibil să te prezinţi astfel în faţa elevilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, inspectorul şcolar general al judeţului Brăila, Viorel Botea.

Citeşte şi:

Moarte suspectă a unei femei din Vaslui: a fost găsită cu o rană la cap. Iubitul ei a spus că a căzut și s-a lovit de bicicletă

O femeie băută a picat de la etajul al treilea al unui bloc din Arad. Ea scăpat miraculos cu viață

O femeie s-a urcat băută la volan. Și-a luat și copiii cu ea!

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri