Mergi direct la conținut »
O educatoare din Craiova nu a primit flori la începutul acestui an școlar. Gestul emoționant făcut de părinți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O educatoare din Craiova nu a primit flori la începutul acestui an școlar. Gestul emoționant făcut de părinți

O educatoare din Craiova nu a primit flori la începutul acestui an școlar, însă a avut parte de o surpriză emoționantă din partea părinților. În loc să cumpere flori pentru educatoare, părinții mai multor copii au contribuit cu bani pentru construirea primei Clinici de oncologie şi radiologie pediatrică din România.

În urmă cu câteva zile, educatoarea a sunat părinţii celor 30 de copii din grupa pregătitoare şi le-a spus că nu vrea să primească nicio floare în prima zi de grădiniţă. Le-a propus, în schimb, să doneze contravaloarea florilor Clinicii de oncologie pentru copii, care se va construi în România prin intermediul Asociației Dăruiește Viață.

„Bucuria buchetului de flori pe care o primesc azi este imensă şi din această bucurie vreau să dau mai departe. Părinţii au donat o sumă pe bursa de fericire”, spune Elena Ocroteală, potrivit Digi 24. De 8 milioane de euro este nevoie, în total, pentru construirea primului spital de oncologie și radioterapie pediatrică din România.

Părinţii au fost foarte încântaţi de ideea educatoarei. „Este un model pentru comunitatea civică. Eram obişnuit să aduc flori, sunt frumoase, dar într-o situaţie de genul acesta, gândurile sunt mult mai nobile şi mai bine primite”, a spus unul dintre părinți.

„Extraordinar şi este binevenită. Copiii ajută copii. Cum vi se pare iniţiativa? Foarte bună. Adică doamna educatoare să renunţe la florile care îi plac foarte mult şi să accepte acest tricou pentru a ajuta copiii cu probleme”, adaugă o mamă.

Citește și

VIDEO/ Fostul model român Nelly Năstase a ajuns la televiziunile americane cu hainele pe care le creează

Close
Închide
  Close