Mergi direct la conținut »
Calvarul prin care a trecut o româncă de 16 ani, în Spania. Ce i-au făcut minorei, deși aceasta era gravidă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Calvarul prin care a trecut o româncă de 16 ani, în Spania. Ce i-au făcut minorei, deși aceasta era gravidă

Calvarul prin care a trecut o româncă de 16 ani, în Spania. Ce i-au făcut minorei, deși aceasta era gravidă

Părinții unei românce de 16 ani din Spania au fost arestați după ce au vândut-o de două ori pe minoră, care era și gravidă. Aceștia sunt acuzați că au înscenat și o răpire.

Concret, în luna august, părinţii fetei au mers la poliţie, în România, şi au anunţat că fiica lor a fost răpită. Ei au susținut că a fost luată de pe stradă de patru indivizi mascaţi şi urcată într-o maşină, fiind însoţită și de o prietenă.

Au spus, chiar, că ştiu despre fiica lor că a fost dusă în Spania. Ei au povestit poliţiştilor că fata a sunat din Spania şi le-a spus că e deja măritată cu un român, dar că ei nu ştiu cine este băiatul.

Ulterior, la o altă audiere la Poliţie, părinţii au susţinut că fiica lor le-a cerut bani să se întoarcă acasă şi să-şi cumpere haine, pentru că era ţinută dezbrăcată şi obligată să se prostitueze în oraşul Almonte de Huelva, alături de o altă tânără, de 22 de ani, relatează Observator TV, care citează presa din Spania.

Cei care o răpiseră şi o abuzaseră pe fiica lor erau tot români, spuneau atunci părinţii, care apoi s-au dus din nou la Poliţie şi au spus că au fost contactaţi de către cei care le răpiseră fiica.

Aceştia le-ar fi cerut 150 de euro, pentru că fata trebuia să avorteze, într-un spital spaniol. Însă, după ce au trimis banii, părinţii au primit pe telefon o fotografie a fiicei lor, în care minora apare vânătă la un ochi şi cu o mână în ghips. Imediat, părinţii au mers în Spania, dar nu li s-a permis să îşi vadă fiica.

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”
Recomandări

Medicul militar Mihai Mărginean: „Pacienții sunt niște eroi. Hai să ne imaginăm cum se vede terapia intensivă prin ochii lor”

 

Răpirea era, de fapt, o vânzare cu acte în regulă

După câteva luni de anchetă şi cercetări, poliţiştii au aflat că, de fapt, părinţii îşi vânduseră fiica unei familii de români, pentru 8.000 de euro. Pentru că fata era minoră, cei doi au semnat o hârtie prin care autorizau călătoria acesteia în Spania, alături de cei care o cumpăraseră.

Numai că aceştia au fost extrem de nemulţumiţi atunci când au descoperit că adolescenta e gravidă şi nu au mai vrut să achite toată suma pentru care se înţeleseseră cu părinţii.

Arestaţi, aceştia au dezvăluit că plângerea la poliţie pentru răpire a avut la bază, de fapt, o altă afacere pe care o puneau la cale. O altă familie de români, mult mai înstărită, din Spania, era dispusă să plătească mai mulţi bani pentru fiica lor.

Astfel, după ce au primit noua ofertă, ei au vrut să o recupereze de la primii cumpărători şi cum aceştia nici n-au vrut să audă, părinţii au decis să raporteze o răpire.

Fata a fost eliberată la Huelva, marţi, 11 decembrie, şi plasată într-un centru de îngrijire şi protecţie pentru minori.

Aşa-numitul ei soţ, încă un bărbat, mama şi tatăl adolescentei, au fost toţi arestaţi şi sunt în închisoare, urmând să fie judecaţi, potrivit sursei citate.â

 


Citește și… Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani, cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul


 

Close
Închide
  Close