Mergi direct la conținut »
O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Fata a lăsat două mesaje de adio
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Fata a lăsat două mesaje de adio

O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Fata a lăsat două mesaje de adio

O româncă de 16 ani s-a sinucis în Italia. Se pare că fata suferise o decepție în dragoste. Aceasta a lăsat și două bilete de adio. Tragedia a avut loc în oraşul Laigueglia din provincia italiană Savona.

Biletele de adio lăsate de adolescentă erau asresate prietenei sale și  iubitului ei. Tânăra, care locuia alături de familiai ei în Italia, a dispărut de acasă, în mod misterios, la mijlocul săptămânii trecute.

Prietenii şi familia au căutat-o zile în şir în tot oraşul, dar şi în împrejurimi, au postat mesaje pe Facebook şi pe WhatsApp, însă toate eforturile au fost în zadar În urmă cu câteva zile, fata a fost găsită într-o clădire abandonată din apropierea căii ferate. Românca şi-a pus capăt zilelor după o decepţie în dragoste.

În locul în care adolescenta şi-a pus capăt zilelor, autorităţile au găsit două scrisori, una în limba română şi alta în italiană, în care fata îşi cerea scuzei celei mai bune prietene şi iubitului, notează mediagold.it 

Citește și

VIDEO/ Poiana Horea, satul născut la 1918 care abia în prag de Centenar a primit curent!

Close
Închide
  Close