De Paul Tecuceanu,

Poliția Locală din Oviedo a reținut, duminică, un bărbat în vârstă de 50 de ani, de origine română, pentru acuzații de violență în familie. În vârstă de 43 de ani, soția acestuia le-a spus oamenilor legii că omul ar fi vrut să o omoare în bătaie. Cu toate acestea, femeia nu prezenta nici o urmă de violență pe corp.

În acest caz, oamenii legii au fost alertați de un vecin al celor doi, care s-a speriat de scandalul care se auzea din locuința lor. Ajunși la fața locului, agenții au fost întâmpinați de o femeie care era supărată și nervoasă. Aceasta a spus poliției că partenerul ei a apucat-o de păr și a „proiectat-o” într-o piesă de mobilier din cameră, apoi i-a dat „mai multe lovituri”.

Bărbatul a fost găsit stând pe un scaun de bucătărie. El i-a asigurat pe polițiști că nu și-a atacat soția. Polițiștii au notat în raportul pe care l-au întocmit că femeia „nu a prezentat nici un semn vizibil de vătămare corporală”, potrivit unor surse ale poliției, citate de elcomercio.es.

Cu toate acestea, bărbatul a fost arestat pentru o presupusă infracțiune de violență în familie și transferat la sediul superior al Poliției din Asturias. Oamenii legii s-au oferit să o transfere pe femeie într-un centru de sănătate, însă ea a refuzat acest lucru. Totuși, aceasta s-a prezentat la sediul poliției pentru a depune o plângere împotriva soțului ei.

Citeşte şi:

Mărturia unui taximetrist român din Londra: „99% am coronavirus! Am sunat un medic și mi-a spus că simptomele corespund”

Iubirea de oameni, mai presus decât frica de coronavirus. Povestea unei femei din Bârlad, ”îngerul păzitor” al celor bătrâni și necăjiți

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente