„Ne aflăm pe strada Putnei din Craiova, cum dăm colțul de pe Spaniei, la stânga. Și pe o vreme minunată, mirifică, pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat!”, comentează consilierul în imaginile video postate pe rețeaua socială.

Într-o a doua filmare publicată de consilierul local, unul din drumari i-a reproșat că îi filma în timp ce lucrau.

„N-ai ce face dumneata?”, i-a zis muncitorul.

„E normal să asfaltaţi pe banii noştri în halul ăsta? Pe ninsoarea asta, e normal aşa ceva? Ia uitaţi ce abur iese din asfalt”, a răspuns consilierul.

Prefectul județului Timis, Eva Georgeta Andreas, a declarat la Realitatea TV că nu i-au mai fost raportate astfel de cazuri, dar  va face verificări. „Am văzut imaginile. O să cer opinia celor care se ocupă de situație. Suntem sub incidenta codului portocaliu, iar în prezent acționează 126 de mașini pentru deszăpezire. Nu am avut porbleme deosebite”, a declarat Andreas.

Nouăsprezece județe se află la această oră sub cod galben și cod portocaliu de ninsori și viscol. La nivel național, în ultimele 24 de ore, vremea a fost caracterizată de ninsori, lapovița, ploi și polei în cea mai mare parte a țării.

Foto: Facebook Flavius Sirop


Citește și:

Dispute şi reacţii aprinse dupa finala Vocea României! Mii de oameni au luat cu asalt pagina emisiunii. Ce spun şi cititorii Libertatea despre rezultat

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi