Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL | Imaginile zilei vin din Craiova. Drumarii au asfaltat o stradă în timp ce ningea abundent!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

VIDEO VIRAL | Imaginile zilei vin din Craiova. Drumarii au asfaltat o stradă în timp ce ningea abundent!

O înregistrare cu drumarii care asfaltau o stradă din Craiova, deși ningea abundent, a fost făcută publică pe Facebook de Flavius Sirop, un consilier local al PNL.

„Ne aflăm pe strada Putnei din Craiova, cum dăm colțul de pe Spaniei, la stânga. Și pe o vreme minunată, mirifică, pe o ninsoare măruntă, la Craiova se asfaltează. E incredibil, dar adevărat!”, comentează consilierul în imaginile video postate pe rețeaua socială.

Într-o a doua filmare publicată de consilierul local, unul din drumari i-a reproșat că îi filma în timp ce lucrau.

„N-ai ce face dumneata?”, i-a zis muncitorul.

„E normal să asfaltaţi pe banii noştri în halul ăsta? Pe ninsoarea asta, e normal aşa ceva? Ia uitaţi ce abur iese din asfalt”, a răspuns consilierul.

Prefectul județului Timis, Eva Georgeta Andreas, a declarat la Realitatea TV că nu i-au mai fost raportate astfel de cazuri, dar  va face verificări. „Am văzut imaginile. O să cer opinia celor care se ocupă de situație. Suntem sub incidenta codului portocaliu, iar în prezent acționează 126 de mașini pentru deszăpezire. Nu am avut porbleme deosebite”, a declarat Andreas.

Nouăsprezece județe se află la această oră sub cod galben și cod portocaliu de ninsori și viscol. La nivel național, în ultimele 24 de ore, vremea a fost caracterizată de ninsori, lapovița, ploi și polei în cea mai mare parte a țării.

Foto: Facebook Flavius Sirop


Citește și:

Dispute şi reacţii aprinse dupa finala Vocea României! Mii de oameni au luat cu asalt pagina emisiunii. Ce spun şi cititorii Libertatea despre rezultat

Close
Închide
  Close