Mergi direct la conținut »
FOTO | O studentă a găsit o comoară care zăcea în garajul bunicii de 20 de ani: un Lamborghini și un Ferrari Galerie foto
10imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O studentă a găsit o comoară care zăcea în garajul bunicii de 20 de ani: un Lamborghini și un Ferrari

FOTO | O studentă a găsit o comoară care zăcea în garajul bunicii de 20 de ani: un Lamborghini și un Ferrari

O tânără din America a descoperit în garajul bunicii două super-mașini care zăceau pline de praf printre tot soiul de lucruri nefolositoare de mai bine de 20 de ani. Studenta a aflat că mașinile îi pot aduce o avere. 

Descoperirea uimitoare a fost postată pe Reddit de tânăra a cărei bunică a ținut în garaj, timp de două decenii, un Lamborghini Countach și un  Ferrari 308, potrivit thisismoney.co.uk.

Inițial, studenta a postat o imagine cu e Lamborghini-ul alb cu mesajul: „În ciuda ruginii și a prafului, Lamborghini Countach-ul bunicii din 1981 este cel mai tare”.

În mod deloc surprinzător, postarea ei a avut priză la public, primind din partea internauților cereri pentru mai multe poze cu super-mașinile. De asemenea, oamenii au vrut să știe de ce cele două mașini de colecție au fost lăsate nemișcate în garaj timp de două decenii.

Mai târziu, tânăra a explicat: „Bunicul meu a cumpărat  Lamborghini-ul pentru afacerea lui exotică de închirieri mașini în 1989, dar după ce costurile de asigurare au devenit prea mari pentru a opera compania, el a păstrat mașina (și multe altele, inclusiv Ferrari-ul de 308 ) în garaj în loc să o vândă”.

Studenta are de gând să obțină o mică avere de pe urma mașinilor, un Lamborghini Countach recondiționat costă în jur de 350,000 de lire sterline, în timp ce un  Ferrari 308 ajunge la 80,000 de lire sterline.

Sursă foto Reddit, user eriegin.


Un camion românesc la standarde germane ar putea fi produs la Brașov. Miza o constituie comenzile Armatei


Close
Închide
  Close