MENIU CAUTĂ

O tânără era să rămână oarbă din cauza unei jucării sexuale: „Mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am folosit”

Distribuie

Cassie Esplin, de 25 de ani, din Norwich Marea Britanie, a povestit că vibratorul de deget pe care tocmai l-a cumpărat i-a explodat în față și spune că era aproape să orbească când componente ale acestuia au lovit-o.

Tânăra spune că vibratorul de buzunar Buzz Tongue Finger Vibrator, pe care a cumpărat-o cu doar 4 lire sterline la reduceri i-a explodat în mână și bateriile au sărit până în tavan și apoi au lovit-o pe ea în cădere.

„Voiam să-l încerc pentru prima oară și scos un sunet foarte puternic. Am înghețat pur și simplu, am fost atât de șocată. Ținându-l aproape de fața mea în acel moment m-ar fi putut lovi în ochi și aș fi fost orbită de o jucărie sexuală de 4 lire. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu l-am folosit. Ar fi putut provoca daune”, povestește tânăra britanică.

Ea spune că a suferit arsuri pe piept după ce bateria din vibrator a zburat pânăî în tavan și i-a căzut pe piept, arând o parte din maioul pe care îl purta.

Cassie, care a folosit jucării sexuale înainte, a cumpărat vibratorul de buzunar la recomandarea unei prietene, iar acesta era redus de la 12 la 4 lire.

Tânăra a făcut reclamație la compania producătoare a vibratorului și aceștia i-au dat banii înapoi.


Citește și: Parcuri de milioane, în cel mai sărac sector al Capitalei! Primăria de la 5 cheltuiește 25 de milioane de euro pe spații verzi și patinoare


 

Citește mai multe despre baterii, explozie și vibrator pe Libertatea.

Comentarii