Mergi direct la conținut »
O tânără de 15 ani din Turda a fost răpită şi violată timp de trei ore
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără de 15 ani din Turda a fost răpită şi violată timp de trei ore

O tânără de 15 ani din Turda a fost răpită şi violată timp de trei ore

O adolescentă în vârstă de doar 15 ani, din Turda, a fost răpită de un bărbat de 35 de ani, care a violat-o cu sălbăticie timp de aproximativ trei ore.

Fata, Denisa, povestește că totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, în municipiul Turda.

”Mergeam spre casa bunicii când, brusc, a apărut în fața mea un bărbat, trecut de 35 de ani, care mi-a blocat drumul. Mi-a spus că-s foarte frumoasă și până să zic ceva m-a luat pe sus, în brațe și a pornit pe stradă cu mine spre o direcție necunoscută. Era însoțit de alți doi băieți și în ciuda faptului că le-am cerut să alarmeze poliția sau oamenii, nu a făcut acest lucru. Din păcate, deși m-am zbătut și am strigat tare, cei câțiva trecători care au văzut scena nu au intervenit”, a povestit, pentru Gazeta de Cluj, victima.

Apoi, povestește tânăra, a fost violată în timp ce băieții ceilalți așteptau afară.

”Mi-a dat drumul zicându-mi că mă omoară în caz că voi spune acasă ce mi s-a întâmplat’, a mai spus ea.

”La data de 21 februarie a.c., la Poliția municipiului Turda a fost depusă o plângere sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. O minoră, în vârstă de 15 ani, a sesizat faptul că, în 24 ianuarie a.c., a fost victima unui viol. În urma plângerii făcute, polițiștii au dispus examinarea medico-legală a minorei. Cel bănuit de comiterea faptei a fost reținut pentru 24 de ore. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs fapta și luarea măsurilor legale”, a declarat, pentru sursa citată, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J Cluj.

Foto: Gazeta de Cluj

Close
Închide
  Close