MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 11:52

O tânără din Buzău a murit după un accident rutier. Victima cumpărase motocicleta care a fost pulverizată de o mașină

Distribuie

O tânără din Buzău a murit după un accident rutier. Victima cumpărase motocicleta care a fost pulverizată de o mașină. Accident teribil la ieșirea din Buzău. Doi tineri de 27, respectiv 25 de ani au fost implicați într-un incident rutier care s-a transformat într-o veritabilă dramă, a anunțat buzoienii.ro.

Cei doi, care formau un cuplu și au un copil de patru ani, s-au urcat pe motocicletă, dar, la ieșirea din oraș, o șoferiță neatentă, în vârstă de 50 de ani, nu s-a asigurat și le-a tăiat calea.

Impactul a fost nimicitor. Tinerii de pe motocicletă au zburat prin aer. Fata, Andreea N, în vârstă de 27 de ani, a murit pe loc. 

Băiatul, Mădălin. N., 25 de ani, a fost preluat de ambulanță în stare gravă.

O tânără din Buzău a murit după un accident rutier. „Abia ce luaseră motocicleta. Andreea a cumpărat-o. Cadou pentru Mădălin”

„E incredibil. Abia ce luaseră motocicleta. Andreea a cumpărat-o. Cadou pentru Mădălin, care abia ce se întorsese după ce lucrase în străinătate. Nu-mi vine să cred că ea e cea întinsă colo. Au împreună un copilaș de patru ani”, ne-a spus, descumpănit, un prieten al celor doi din Tăbărăști.

Din fericire, Mădălin a supraviețuit, dar starea lui e foarte gravă. O pată groasă de sânge aflată lângă casca de motociclist e relevantă.

Aflat în comă profundă, a fost trimis aseară – intubat – de la UPU Buzău către Spitalul Floreasca din București.

O veste bună, a trecut peste noapte. „E puternic ca un taur. Și 10% șanse de a trăi dacă are, se va agăța de ele. Trebuie să trăiască pentru fetița lui”, a spus un prieten.

Mădălin are 25 de ani, absolvise Colegiul Tehnic, și lucra de câțiva ani în Germania la o companie feroviară (tren rapid) de lângă Stuttgart.

Motocicleta îi fusese făcută recent cadou de Andreea.

Recent, tot la Buzău, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după un alt accident.


 VIDEO EXCLUSIV/ Paula Seling, despre cum s-a schimbat cariera după câștigarea trofelui Cerbul de Aur. „Am simțit o iubire și o apreciere mai pregnante”

 

Citește mai multe despre Accident, Buzău, cadou și motocicletă pe Libertatea.

Comentarii