UPDATE ora 17.47: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin au dispus începerea urmăririi penale pe numele bărbatului care şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, potrivit News.ro.

Potrivit procurorilor, bărbatul a ajuns, miercuri seară, cu trenul din Drobeta-Turnu Severin în Caransebeş, după care s-a întâlnit cu fosta iubită în satul Căvăran.

În timp ce mergeau spre gara din localitate, femeia a refuzat să revină în locuinţa conjugală din Drobeta-Turnu Severin, astfel că bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea la el și a lovit-o de mai multe ori în gât.


Știrea inițială: În vârstă de 29 de ani, bărbatul a mers joi dimineaţa, în jurul orei 5.00, la sediul Poliţiei Drobeta-Turnu Severin şi a declarat că în cursul nopţii a înjunghiat-o mortal pe femeie, iar după comiterea faptei a abandonat cadavrul acesteia pe un câmp, în zona localităţii Cărăvan.

„Poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Rurală Caransebeş s-au deplasat imediat la faţa locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată. La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliţiei”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii au informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, în vederea demarării anchetei în acest caz.

Urmărește-ne pe Google News