Mergi direct la conținut »
O tânără din Codlea a fost abuzată de socru, în somn. Bărbatul băut a vrut să profite de nora de 18 ani
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O tânără din Codlea a fost abuzată de socru, în somn. Bărbatul băut a vrut să profite de nora de 18 ani

O tânără din Codlea a fost abuzată de socru, în somn. Bărbatul băut a vrut să profite de nora de 18 ani

Clipe de coșmar a trăit o tânără din Codlea, după ce socrul ei a vrut să o violeze în timp ce dormea. Bărbatul, care mai are antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul a avut loc joi dimineață. Atunci, o tânără de 18 ani, care locuiește în Codlea împreună cu soțul ei și familia acetuia, a fost trezită din somn de socrul ei care i-a propus să întrețină relații sexuale.

Băut fiind, bărbatul de 45 ani a început să-și mângăie nora pe picioare. Tânăra l-a refuzat categoric, însă socrul a încercat să o forțeze să facă sex cu el. Fata a început să țipe și a ieșit din casă. Și-a anunțat imediat soacra despre grozăvie, notează codlea-info.

Apoi, tânăra s-a dus la Poliție și a depus o plângere împotriva socrului ei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de agresiune sexuală. Pentru că are antecedente penale, socrul a fost arestat preventiv și se află în prezent în arestul IPJ Brașov.

Sursă foto: Hepta


Citește și Rana din inima noastră. Bătrâna de 79 de ani pasată între familie și spital arată gradul de cinism la care au ajuns atât oamenii, cât și instituțiile


 

Close
Închide
  Close