Mergi direct la conținut »
VIDEO| O tânără fără experiență a aterizat un avion pe o șosea aglomerată din Los Angeles
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO| O tânără fără experiență a aterizat un avion pe o șosea aglomerată din Los Angeles

VIDEO| O tânără fără experiență a aterizat un avion pe o șosea aglomerată din Los Angeles

O tânără fără experiență a aterizat de urgență un avion de mici dimensiuni pe o șosea aglomerată din Los Angeles. Imaginile surprinse de mai multe camere de filmat arată cum pilotul a reușit să aterizeze în siguranță deși era oră de vârf în metropola americană.

Pilotul unei aeronave de mici dimensiuni a realizat o aterizare în mijlocul străzii din Huntington Beach vineri, provocând un adevărat spectacol pentru locuitorii din zonă și șoferii aflați în trafic. Imaginile publicate online au devenit virale și mii de oameni au urmărit cum a aterizat avionul.

Avionul Cessna 172, cu un singur motor, a aterizat în siguranță pe o stradă în jurul orei 17.00. Aeronava a aterizat la aproximativ 8 kilometri sud-vest de Aeroportul John Wayne.


Autoritățile au declarat pentru presa locală că pilotul tocmai a decolat când a întâmpinat o problemă tehnică și a încercat aterizarea.

Un oficial al Administrației Federale a Aviației a declarat că pilotul avionului a făcut o aterizare de urgență după ce motorul a pierdut energie în aer.

Ulterior s-a aflat că la manșa avionului se afla o tânără femeie care avea doar 20 de ore de zbor până acum. Ea a reușit, însă, să-și păstreze calmul și sângele rece și să aterizeze avionul. Turnul de control cu care a luat legătura când a început să piardă altitudine i-a cerut să încerce să aterizeze unde poate, iar soluția găsită a fost bulevardul.


Citește și: Ce este ”Sindromul Italia”. Anul trecut, la Institutul Socola din Iași au fost internate 150 de femei


 

Close
Închide
  Close