Mergi direct la conținut »
FOTO | O tânără s-a fotografiat la absolvire cu "unul dintre cei mai buni prieteni" ai ei, un aligator de 4 metri Galerie foto
9imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | O tânără s-a fotografiat la absolvire cu "unul dintre cei mai buni prieteni" ai ei, un aligator de 4 metri

FOTO | O tânără s-a fotografiat la absolvire cu „unul dintre cei mai buni prieteni” ai ei, un aligator de 4 metri

Fata îmbrăcată în robă a ajuns vedetă pe rețelele de socializare după ce a făcut câteva fotografii  alături de un aligator de 4 metri. Tânără spune că a reușit să dreseze reptila.

Makenzie Noland are 21 de ani și a absolvit recent Universitatea A&M din Texas, obținând o diplomă în biologie. Tânăra care face un stadiu de pregătire la Centrul de salvare Gator County din Beaumont, Texas, s-a fotografiat cu ocazia terminării facultății alături de Big Tex, un aligator de 4 metri.

Tânăra care îl consideră pe Big Tex unul dintre cei mai buni prieteni din Gator County, loc care adăpostește 450 de aligatori, a povestit că aligatorul reacționează atunci când își aude numele și când i se fac semne cu mâna, potrivit thesun.co.uk.

„I-a luat câteva săptămâni ca să mă placă. Îl chem, îi vorbesc dulce, îi gâdili nasul și îl reasigur că nu îi voi face rău”, a spus Makenzie Noland.

Big Tex se află în centrul din Texas încă din anul 2016 și a fost adus aici după ce devenit „un pic prea prietenos” cu pescarii. Potrivit angajaților Centrului de salvare, Big Tex „și-a pierdut frica de oameni” pentru că oamenii l-au hrănit.

Sursă foto Twitter


 

Petre Daea este ministru doar pentru porcii sănătoși. Pe cei bolnavi de pestă îi aruncă în curtea ANSVSA


Close
Închide
  Close