Mergi direct la conținut »
O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort în ziua înmormântării acestuia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort în ziua înmormântării acestuia

O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort în ziua înmormântării acestuia

O tânără din Thailanda s-a căsătorit cu iubitul ei mort, în ziua în care acesta a fost înmormântat. Nan Thippharat a refuzat să accepte faptul că moartea o poate împiedica să devină soția celui pe care l-a iubit toată viața ei.

Nan Thippharat, din provincia Chachoengsao din centrul Thailandei, a ales să continue planurile pentru căsătorie, în ciuda faptului că viitorul ei soț a murit deja.

O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort

Moartea lui Fiat a fost un șoc, deoarece părea perfect sănătos, dar cu câteva ore înainte de nunta sa a suferit un atac de cord.

Nan a postat imagini de la nunta sa neobișnuită pe rețelel de socializare. În imagini se poate vedea cum oamenii vin să-și ia rămas bun de la Fiat, în timp ce tânăra îmbrăcată în rochie de mireasă îi stă alături.

O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort

Ea a scris pe social media: „Am visat la nunta noastră. Ne-am văzut ținându-ne mâinile. Odihnește-te în pace. Te iubesc, Fiat. Vreau să știți că visul nostru s-a împlinit”.

Nan a spus: „A fost modul meu de a-i aduce un omagiu în această viață pentru că știu că într-o zi vom fi împreună pentru eternitate. L-am iubit din toată inima și nu am putut să suport când mi-a fost luat de lângă mine. A arătat splendid în ziua nunții noastre, știu că i-ar fi plăcut”.

O tânără s-a măritat cu iubitul ei mort

Ceremonia de căsătorie, care a avut loc în districtul Phanom Sarakham, nu a fost recunoscută prin lege.


Citește și: În loc de babysitter, o româncă a ajuns prostituată în Germania. Traficul de persoane naște, de cele mai multe ori, povești dramatice


 

Close
Închide
  Close