MENIU CAUTĂ
, de Miruna Darcovici

O tânără a tocat ceapă în metrou. Cum au reacționat călătorii | VIDEO

Distribuie

O tânără a tocat ceapă în metrou, oripilându-i sau amuzându-i pe călătorii aflați în apropierea ei.

O întâmplare inedită i-a făcut pe călătorii unei garnituri de metrou să coboare cât mai repede sau, dimpotrivă, să stea și să filmeze întâmplarea. O tânără îmbrăcată într-o rochie sexy și purtând sandale cu toc s-a așezat pe scaun, a scos un tocător, un cuțit și câteva cepe și a început să curețe și să toace legumele sub privirile perplexe ale celorlalți călători.

După primele minute, locurile de lângă ea au rămas goale, după ce oamenii care stătau acolo nu au rezistat prea mult mirosului înțepător de ceapă. Imperturbabilă, fata și-a continuat treaba, fără a privi în dreapta sau în stânga. Unii dintre călători au filmat-o, iar imaginile au ajuns pe internet, unde te fac să lăcrimezi… numai dacă te uiți la ele.

Internauții și-au dat cu părerea despre întâmplarea ieșită din comun în care o tânără a tocat ceapă în metrou, iar dacă unii cred că a fost o farsă pentru a surprinde reacțiile celor din jur, alții susțin cu tărie că fata a realizat un act artistic care i-a ieșit foarte bine și pe care, de fapt, lumea nu l-a înțeles.

Indiferent care este adevărul, imaginile au devenit virale. Tu ce părere ai?

Citește mai multe despre Metrou și viral pe Libertatea.

Comentarii