De Cristina Ologeanu,

“Mă bucur extrem de tare că românii ştiu să discearnă şi că au înţeles că trebuie stârpite nonvalorile, că sunt alături de mine în număr atât de mare, în demersul meu de a termina cu toţi cei care ne invadează ca o molimă. Atât de interesantă va ieşi din această dispută (n.r. – Monica Columbeanu) încât, cu siguranţă, dacă mai are şi doi fani zăpăciţi, i-a pierdut şi pe ăia”, afirmă Querida. Pentru a apărea în emisiunea Oanei, Monica a avut anumite pretenţii financiare, surse din Kanal D spunând că e vorba de 300 de euro. “Dacă-mi cerea mie bani, nu-i primea niciodată. Eventual, eu îi ceream, pentru onoarea de a călca cu 41 al ei la picior prin platoul meu aşa de finuţ şi de elegant. Suma e foarte mare pentru ea, o cheltuială extraordinară, e un efort supranatural pe care l-a făcut emisiunea, nu ştiu dacă ne vom reveni după această pagubă financiară”, mai spune Oana, cu ironie.

Poimâine, la Kanal D,se difuzează emisiunea
4024-151818-102.jpg
Deşi soţia lui Iri a ameninţat că va face tot posibilul ca show-ul Oanei Zăvoranu să nu mai fie difuzat, în această sâmbătă, la Kanal D, este programată chiar ediţia care a provocat tot scandalul, deşi au existat zvonuri conform că-rora postul de televiziune nu va mai prezenta imaginile cu Monica. “În cazul în care nu se difuzează, fragmentele importante tot le voi da pe sticlă, deoarece fanii mei şi oamenii care citesc au dreptul să vadă exact cum s-au petrecut lucrurile pentru a fi şi mai mult de partea mea. Oricum, un post îşi susţine şi-şi apără vedeta”, încheie Oana.

S-a certat şi cu Mihai de la HI-Q4024-151814-103.jpg

După Monica Columbeanu, alte persoane publice părăsesc platoul emisiunii “Pact cu diavoliţa” în timpul filmărilor. De aceasta dată, e vorba de membrii trupei Hi-Q, revoltaţi de surpriza erotică pregătită de Oana Zăvoranu.

Mihai (foto) a fost invitat să se aşeze pe un pat imens, moment în care o stripteuză îşi face apariţia, dansează şi rămâne topless în faţa solistului. Acesta s-a supărat şi din acest motiv a părăsit imediat studioul, alături de colegii lui de trupă.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate