Mergi direct la conținut »
Un sucevean oferă o recompensă uriașă pentru cei patru berbeci furați. Despre sumă e vorba
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un sucevean oferă o recompensă uriașă pentru cei patru berbeci furați. Despre sumă e vorba

Un sucevean oferă 1.000 de dolari recompensă pentru patru berbeci, banii urmând să intre în posesia celui care-l ajută să găsească animalele ce i-au fost furate.

Un sucevean oferă o recompensă uriașă pentru cei care pot ajuta la găsirea hoților și recuperarea a patru berbeci de rasă, care au fost furați, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, de la o stână de lângă balastiera din Dărmănești.

Indivizii au tăiat plasa de la ocol, animalele ieșind, practic, singure. Proprietarul a reușit, notează SuceavaNews, să le recupereze cu excepția a patru berbeci din rasa Țurcană Bucălaie, care erau folosiți pentru reproducție.

Supărat, fermierul a cerut ajutorul internauților, postând pe Facebook că oferă recompensă 1.000 de dolari celui care ajută la găsirea animalelor.

„In noaptea de 5/6 octombrie, joi spre vineri, intre orele 24 si 02, s-au furat, din perimetrul destinat stanii, poziționată lângă lângă balastiera din localitatea Darmanesti, SV, 4 berbeci de rasa. Ofer recompensa, in valoare de 1000 de dolari, oricărei persoane care deține informații despre aceasta fapta și care pot duce la identificarea făptașilor și recuperarea celor 4 berbeci. Multumesc tuturor pentru înțelegere si pentru colaborare”, se arată în anunțul proprietarului.


Citește și: VIDEO / ”Dosarul” TAROM, episodul 4. Managementul dezastrului: Costurile în aer, încasările la pământ


 

Close
Închide
  Close