Mergi direct la conținut »
Olguța Vasilescu și iubitul, Revelion exotic în Cuba. Cum a fost surprins ministrul Muncii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Olguța Vasilescu și iubitul, Revelion exotic în Cuba. Cum a fost surprins ministrul Muncii

Olguța Vasilescu și iubitul, Revelion exotic în Cuba. Cum a fost surprins ministrul Muncii

Olguța Vasilescu a petrecut de Revelion în Cuba, împreună cu iubitul ei, Claudiu Manda. Ministrul Muncii și președintele Comisiei parlamentare de control al SRI au fost surprinși în timp ce se relaxau într-un hotel din Havana, capitala statului cubanez.

Lia Olguța Vasilescu și iubitul ei au fost fotografiați, înainte de Revelion, pe un șezlong de pe terasa unui hotel de patru stele din capitala Cubei, informează national.ro. Hotelul dispune de o piscină amplasată pe acoperișul clădirii, de unde turiștii au parte de o panoramă impresionantă.

Vacanța exotică i-a costat pe cei doi îndrăgostiți aproape 5.000 de euro, notează sursa citată.

Lia Olguța Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Wlassopol, un fost jurnalist, timp de peste 10 ani, însă cei doi au divorțat. Din mariajul lor a rezultat un băiețel.

Despre divortul Olguței Vasilescu de Ovidiu Wlassopol, care a avut un salariu fabulos cât timp a fost consilier la CNVM (Consiliul Naţional al Valorilor Mobiliare), s-a aflat în anul 2016, din declarația de avere depusă de politicianul social-democrat, pe atunci primar al Craiovei.


Citește și VIDEO/Valentina, ”mama” copiilor chinuiți : povestea băiețelului crescut în coteț și a adolescentei care se juca cu păpușile


 

Close
Închide
  Close