Mergi direct la conținut »
Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec în Olimp a fost găsit. Scafandrii l-au scos din mare
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec în Olimp a fost găsit. Scafandrii l-au scos din mare

Trupul bărbatului care a salvat doi copii de la înec în Olimp a fost găsit. Scafandrii l-au scos din mare

O intervenție are loc la această oră în stațiunea Olimp, unde un bărbat a intrat în mare pentru a salva doi copii de la înec, însă nu a mai putut ieși din apă.

De Cătălin Schipor,

UPDATE 1 septembrie, ora 9:50: Bărbatul care a salvat de la înec doi copii în stațiunea Olimp a fost găsit duminică dimineață de scafandri, împreună cu un echipaj al Agenției Române de Salvare a Vieții Omenesti pe Mare (ARSVOM).

Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa, a declarat că bărbatul era din Dâmboviţa şi avea 32 de ani. Acesta era la mare în concediu, cu soţia lui, notează Mediafax.

Tânărul care și-a pierdut viața se numește Silviu Marian Iosif și era din localitatea Gura Foii, județul Dâmbovița, conform observator.tv.

UPDATE: Bărbatul care a sărit în mare pentru a salva cei doi copii este membru al partidului Pro România. Acesta se afla la Olimp pentru a participa la Școala de vară a Organizației de tineret Pro România, care are loc în weekend-ul 31 august – 1 septembrie.

foto: Facebook

Pro România a anunțat că va anula lucrările Școlii de vară ediția 2019, respectiv a evenimentelor programate pentru duminică, 1 septembrie 2019.

„Astăzi a avut loc o tragedie în stațiunea Olimp. Prin urmare, anunțăm anularea lucrărilor Școlii de vară ediția 2019, respectiv a evenimentelor programate pentru duminică, 1 septembrie 2019. Echipă PRO România este alături de familia încercată și roagă reprezentanții presei să respecte dreptul la intimitate al acesteia”, au transmis reprezentanții partidului.

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e
Recomandări

Polițiștii din Brașov au găsit-o pe misterioasa ”fată din cort”. Trăia de trei luni la marginea cartierului Șchei. Cine e

Știre inițială:

Deși este steag roșu pe întreg litoralul, turiștii continuă să își riște viața aruncându-se în valuri. Un bărbat este căutat în zona stațiunii Olimp după a salvat doi copii aflați în pericol de înec, însă a fost tras de curenți la fund.

Alături de el, au mai sărit în apă și alte persoane, însă el a fost singurul care nu s-a mai putut întoarce la mal.

La această oră, bărbatul este căutat de o ambarcațiune a Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), însă marea este agitată, cu valuri foarte mari.

Minorii au primit primit primul ajutor de la echipajele SMURD ajunse la fața locului. De asemenea, și mama lor a avut nevoie de asistență medicală, după ce a suferit un atac de panică. 

Bărbatul dispărut în mare este din județul Dâmbovița și are 36 de ani.

sursă foto: Facebook

Close
Închide
  Close