Omul de afaceri Ciprian Melinte a fost găsit mort. S-a spânzurat într-un restaurant

17 februarie 2017 21:12

Omul de afaceri Ciprian Melinte a fost găsit mort. Acesta s-a sinucis într-un restaurant, însă nimeni nu știe motivele care l-au determinat pe bărbat să recurgă la acest gest. 

Omul de afaceri Ciprian Melinte a fost găsit spânzurat în podul unui restaurant. Cei care l-au găsit au alertat imediat Ambulanța și Poliția, dar echipajul medical care a sosit la fața locului nu a putut face nimic pentru a salva viața bărbatului.

Mașina omului de afaceri a fost găsită în fața restaurantului, iar în ea au fost găsite telefonul și țigările bărbatului. Cum apropiații acestuia au spus că bărbatul nu pleca fără telefon, cei care au plecat să-l caute au intrat în restaurant. L-au descoperit spânzurat, în podul restauranului.

„Apelul la 112 a fost făcut de o rudă a persoanei în cauză, iar ora la care s-a sunat a fost 13, 40. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și Ambulanței. A fost găsit un bărbat în vârstă de 41 de ani, spânzurat în podul unui restaurant. In ciuda manevrelor efectuate, ambulanțierii nu au putut decât să constate decesul. Aparent, nu sunt suspiciuni în privința cauzelor morții, însă polițiștii de Investigații Criminale au deschis o anchetă, pentru a stabili concret ce s-a întâmplat”, au declarat reprezentații IPJ Vaslui.

Soția omului de afaceri, profesor, se afla la școală în momentul în care a aflat cumplita veste. Când a auzit, femeia aproape s-a prăbușit și a ieșit din clasă plângând, scrie Vremea Nouă.

Motivele care l-au determinat pe afacerist să-și pună capăt zilelor nu sunt cunoscute, dar apropiații spun că acesta ar fi avut probleme în afaceri.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro