Caracteristici tehnice ale stațiilor de încărcare

Hubul are o capacitate impresionantă, putând deservi simultan 16 autoturisme electrice și 18 camioane electrice. Puterea instalată este de 10 MW, câte 5 MW pe fiecare sens al autostrăzii.

Stațiile pentru autoturisme au o putere de 300 kW, permițând o încărcare în doar 15-20 de minute. Pentru camioane, stațiile au o putere de 400 kW, reducând timpul de încărcare la 1,5 – 2 ore. Aceasta reprezintă o îmbunătățire semnificativă față de stațiile sub 25 kW, care necesită o noapte întreagă pentru încărcare.

Modalități de plată

Clienții pot efectua plata prin terminalele de la stații sau prin aplicația mobilă OMV eMotion. Aceasta din urmă oferă informații despre locația și statusul punctelor de încărcare.

Radu Căprău, membru al directoratului OMV Petrom, a declarat pentru sursa citată: „Strategia noastră pentru 2030 include dezvoltarea celei mai extinse rețele de stații de încărcare electrică din România, ca parte din efortul nostru de a sprijini decarbonizarea transportului. Autostrada A1 este una dintre principalele rute comerciale ale României, parte a coridorului paneuropean TEN-T.”

Bacalaureatul instituit în 1925 cu rezultate „tragice”. Era apreciată în primul rând gândirea critică: „Să se poate constata influența pe care au avut-o studiile asupra formării cugetării elevilor”
Recomandări
Bacalaureatul instituit în 1925 cu rezultate „tragice”. Era apreciată în primul rând gândirea critică: „Să se poate constata influența pe care au avut-o studiile asupra formării cugetării elevilor”

Adrian Nicolaescu, responsabil de activitatea de Retail a OMV Petrom Marketing, a adăugat: „Prin acest hub de la Miercurea Sibiului le oferim transportatorilor și șoferilor mai mult decât posibilitatea de a alimenta – fie cu carburant convențional, fie electric. Am creat un spațiu perfect pentru pauze, cafea sau gustări și cumpărături. Ne dorim să ne diferențiem prin calitatea produselor și a serviciilor și prin infrastructura modernă pe care o punem la dispoziția clienților noștri.”

OMV Petrom își propune să devină cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate electrică din România. Compania plănuiește să instaleze peste 5.000 de puncte de încărcare până în 2030, în conformitate cu angajamentul său pentru un viitor cu emisii reduse de carbon.

Acest hub face parte din rețeaua de aproximativ 780 de benzinării Petrom și OMV din România și regiune. Stațiile au fost construite în baza unui contract de concesiune cu CNAIR.

Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.