„Știați că au apărut deja cărți în care copiii sunt învățați că doi tați pot reprezenta un cuplu de părinți?” scria într-unul dintre acestea.

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, declara în urmă cu o săptămână, într-un interviu pentru Libertatea că, în esență, căsătoria este „un contract”.
Dar Biserica nu dorește ca persoanele din comunitatea LGBT să aibă acces la un astfel de contract, după cum nu vrea nici parteneriat civil pe motiv că așa se va eluda instituția căsătoriei. Ceea ce este o discriminare, deoarece statul nu protejează în același mod cetățenii săi, unii neavând acces la niciun fel de „contract”…

EDITORIAL. De ce urăște Biserica homosexualii

„Păcat moral”

Dar de ce? Păi pentru că Biserica este de părere că homosexualitatea este un „păcat moral”.

Dar nici Biserica, nici Coaliția pentru Familie, nu explică de ce ar fi homosexualitatea un păcat.

Această gândire e este înscrisă de mult timp în mentalul religios, dar niciodată explicată. Sigur, avem în Biblie episodul distrugerii de către Dumnezeu a cetăților Sodoma și Gomora, unde homosexualitatea era extinsă.

Dar nici BOR, nici CpF, nu au venit cu astfel de mesaje pentru a nu fi acuzate de ură și gândire de Evul Mediu.

Campania anti-homosexuali a continuat însă la alt nivel. Nu cerem condamnare penală a homosexualilor, dar le luăm dreptul la familie.

Și totuși, de unde această ură?

Dumnezeu cere omorârea homosexualilor

Păi să vă spun eu: Dumnezeu le-a zis asta. Nu direct, dar Biblia este plină de citate homofobe. Dar Biserica nu le scoate pe acestea la înaintare pentru a avea o imagine proastă.

Iar Dumnezeu chiar cere negru pe alb ca aceștia să fie omorâți cu pietre.

Dar nu-i nimic, vi le arăt eu. Aceasta este forța care mișcă acum România tot mai departe de Occident.

„13. De se va culca cineva cu bărbat ca şi cu femeie, amândoi au făcut nelegiuire şi să se omoare, că sângele lor asupra lor este.
14. Dacă îşi va lua cineva femeie şi se va desfrâna cu mama ei, nelegiuire face; pe foc să se ardă şi el şi ea, ca să nu fie nelegiuiri între voi.
15. Cel ce se va amesteca. cu dobitoc să se omoare şi să ucideţi dobitocul.
16. Dacă femeia se va duce la vreun dobitoc, ca să se unească cu el, să ucizi femeia şi dobitocul să se omoare, că sângele lor este asupra lor.” (Leviticul 20, 13-16)

Precum se vede, pe lângă homosexualitate sunt mai multe alte cazuri în care Yahwe cere moarte, precum zoofilia.

Tot în Leviticul mai găsim un citat asemănător.

„18. Să nu iei concubină pe sora femeii tale, ca să descoperi ruşinea ei în vremea ei, vie fiind ea.
19. Să nu te apropii de femeie în timpul regulii ei, ca să-i descoperi goliciunea.
20. Şi cu femeia aproapelui tău să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi ca să te spurci cu ea.
21. Din copiii tăi să nu dai în slujba lui Moloh, ca să nu pângăreşti numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul.
22. Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.
23. Cu nici un dobitoc să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi să te spurci cu el; nici femeia să nu stea la dobitoc, ca să se spurce cu el; aceasta e urâciune.
24. Să nu vă întinaţi cu nimic din acestea, că cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care îi izgonesc dinaintea feţei voastre.” (Leviticul 18, 18-24).

Acum o sa ziceți că nu, acela era Dumnezeul Vechiului Testament, dar că Iisus a spus „iubește-ți aproape tău ca pe tine însuți” și că vechea lege nu se aplică.

Mărturii din Noul Testament

Ba se aplică. Apostolul Pavel o spune clar în scrisorile sale.

„21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor şi inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
22. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni.
23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac”. (Epistola lui Pavel catre Romani, Capitolul 1, versetele 21-32)

Și mai avem:

„9. Nu ştiţi, oare, că nedrepţii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu? Nu vă amăgiţi: Nici desfrânaţii, nici închinătorii la idoli, nici adulterii, nici malahienii, nici sodomiţii,
10. Nici furii, nici lacomii, nici beţivii, nici batjocoritorii, nici răpitorii nu vor moşteni împărăţia lui Dumnezeu” (Epistola întâia către Corinteni, capitolul 6, versetele 9-10).

Comportamente homosexuale în natură

Dar de este așa de răzbunător bunul Dumnezeu, care ar fi cel mai iubitor din Univers, omniscient și omniprezent?

Păi pentru că religia, ca orice alte plăsmuire umană, este limitată și mincinoasă. Nu doar creștinismul, ci toate.

În natură s-au descoperit comportamente homosexuale la foarte multe specii de animale. Iepurii și rațele sunt cele mai la îndemână exemple. Deutsche Welle dă într-un articol mai multe exemple care până acum n-au fost puse în discuție la acest referendum.

Iar datele sunt surprinzătoare: 90% din activitatea sexuală a girafelor este homosexuală. Iar acestea ”flirtează” mângâind gâtul partenerului/ei cu propriul gât. Dar Biserica nu v-a spus asta, pentru că nu știe. Nici Coaliția pentru Familie.

Vreți una mai tare? Delfinii cu botul gros au dus homosexualitatea pe noi culmi: aceștia sunt recunoscuți pentru faptul că performează sex oral partenerilor/partenerelor. Iar activitatea homosexuală este la fel de frecventă ca și cea heterosexuală. Ce ziceți de asta? E natural, nu?

Homosexualitatea este extrem de cunoscută și la lei. În haitele de lei găsim de multe ori câte o coaliție de doi-patru lei care fac o alianță împotriva altor masculi, dar și pentru a curta femelele. Pentru a întări această alianță, aceștia fac regulat sex între ei.

Acum parcă arată altfel leul românesc din portofel, nu?

De ce apare homosexualitatea în natură

Alte studii arată și de ce există homosexualitatea în natură. Unul dintre acestea, publicat în PsychMecanics scrie că homosexualitatea apare din șase cauze. Cea mai importantă este diferența foarte mare între ponderea femelelor și masculilor, ceea ce face anumite animale să nu găsească parteneri de împerechere.

Alte cauze sunt faptul că homosexualitatea contribuie la „pacea” grupului, diminuând riscul unor bătălii sângeroare în haite. Ba avem si efectul invers: cu cât se face mai mult sex în interiorul unui grup, cu atât cresc legăturile între membrii săi, iar aceștia se apără unul pe altul atunci când alți rivali vin să le cucerească terenurile de vânătoare.

Acest lucru explică de ce macedonenii antici au avut așa mare succes în războaiele lor: pentru că falanga macdedoneană era compusă în mare parte din oameni care se iubeau pe bune între ei și luptau pentru iubiții lor.

Dar vreți să vă mai spun ceva care să vă lase muți? Anumite specii de animale din natură chiar își schimbă sexul de-a lungul vieții. Peștele-clovn, ăla din filmul de animație Finding Nemo, își schimbă sexul din mascul în femelă, acesta fiind un proces extrem de cunoscut biologilor.

O broască din Africa de Vest (foto jos) își schimbă la rândul său sexul. Ba chiar, câteodată, și găinile încep să secrete hormoni masculini, deși nu se transformă fizic în cocoși.

Broasca ce isi schimba sexul

Aceasta este natura în care trăim, acesta este naturalul despre care nici Biserica și nici Coaliția pentru Familie nu vă spun nimic.

Homosexualitatea este la fel de normală în natură ca și heterosexualitatea. Da, este mai puțin cunoscută, dar asta nu dă nimănui dreptul de a vota ceva împotriva semenilor lui.

„Gena gay”

Ba chiar un studiu publicat în jurnalul Archives of Sexual Behavior (Arhivele Comportamentului Sexual) arată că aproape jumătate din populația lumii poartă „gena gay”, după cum relatează cotidianul britanic The Indepenent.

Iar dacă vă întrebați cine a descoperit că homosexualitatea este genetică, nu o alegere, numele său este Dean Hamer, iar descoperirea sa datează din 1993.

Astfel, referendumul propus pentru redefinirea familiei, nu numai că este un bigotism religios, ci și o luptă împotriva științei. Nu poți să votezi împotriva homosexualității, după cum nu poți să votezi nici împotriva gravitației.

Statul trebuie să fie neutru, nu religios

Și, în plus, de ce să redefinim căsătoria, care este un concept civil, administrativ, drept unul religios? Dacă mâine vin doi cetățeni atei sau agnostici, de același sex, de ce legea să nu le permită întemeierea unei familii? De ce legea pretins creștină trebuie să impună ceva și celorlalți de alte vederi religioase? De ce nu se face deosebirea între căsătoria civilă și cununia religioasă?

Alte religii nu condamnă homosexualitatea, iar altele pun accent chiar pe poligamie, adică este posibilă căsătoria cu mai mulți parteneri.

Chiar vrem să ne transformăm în Arabia Saudită sau Iran? Chiar vrem să avem poliție religioasă pe stradă?

P.S.: Singurul lucru care va fi obținut din acest referendum național va fi doar proclamarea de către PSD a victoriei împotriva Uniunii Europene, cea care apostrofează autoritățile pentru legile care slăbesc lupta anti-corupție…


Citește și:

Se întoarce Melinescu, crainicul lui Ceaușescu! „Expertiza lui poate fi benefică”, spune conducerea. Angajaţii Televiziunii se revoltă!

Pacienții îngheață la Spitalul Al. Obregia. Conducerea: „Suntem în revizie, temperatura e conformă”

Fosta soție, dezvăluiri horror despre marele Björn Borg: „Dădea bani pe drogul violatorului, era dependent de sex”
PARTENERI - GSP.RO
Fosta soție, dezvăluiri horror despre marele Björn Borg: „Dădea bani pe drogul violatorului, era dependent de sex”
BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare
Playtech.ro
BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare
Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa
Observatornews.ro
Un tânăr de 20 de ani a stat o noapte întreagă lângă prietenul său mort, după un accident cumplit în Constanţa
Horoscop 19 septembrie 2021. Gemenii ar trebui să se adapteze la ce apare și să lase deoparte planurile pe care le au în minte
HOROSCOP
Horoscop 19 septembrie 2021. Gemenii ar trebui să se adapteze la ce apare și să lase deoparte planurile pe care le au în minte
Un apartament aflat în “cea mai îngustă clădire” din Londra se vinde cu un preț uluitor. Imagini din interiorul locuinței
Știrileprotv.ro
Un apartament aflat în “cea mai îngustă clădire” din Londra se vinde cu un preț uluitor. Imagini din interiorul locuinței
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
Telekomsport
Ţara, în stare de şoc. Vedeta unei generaţii a murit misterios. Ultimul mesaj, tulburător: "Creierul meu vreau să fie studiat"
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor
PUBLICITATE
În vara asta, o bucurie deschide o alta! FRESH 0.0 – optimism 100% răcoritor