Mergi direct la conținut »
Opoziţia, reacţie dură la discursul lui Dragnea: "Delirul unui dictator nebun, capabil să condamne România", "Paranoicul de la Gratia"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Opoziţia, reacţie dură la discursul lui Dragnea: "Delirul unui dictator nebun, capabil să condamne România", "Paranoicul de la Gratia"

Opoziţia, reacţie dură la discursul lui Dragnea: „Delirul unui dictator nebun, capabil să condamne România”, „Paranoicul de la Gratia”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a lansat duminică, într-un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Despre discursul acestuia la Consiliul Naţional al PSD, liberalul a spus că a fost "delirul unui dictator nebun" care este capabil să condamne România la "cea mai întunecată perioadă a sa". Şi Eugen Tomac, de la PMP, l-a intitulat pe Dragnea "Paranoicul de la Gratia"

De Valentina Postelnicu,

Am urmărit profund îngrijorat delirul unui dictator nebun capabil să condamne România la cea mai întunecată perioadă a sa. Acest individ a lansat atacuri împotriva tuturor instituţiilor care nu se află sub controlul său politic printr-un urlet de disperare venit parcă din cavernele regimului totalitar, prin cel mai agresiv şi mai ticălos discurs antidemocratic şi antieuropean de la aderarea României la UE„, a declarat Orban, potrivit unui comunicat de presă.

Liderul liberal susţine că Dragnea a pierdut orice contact cu realitatea şi identifică România cu „Partidul”.

„E stupefiant modul în care acest personaj crede că poate să aşeze întreg statul român la cheremul său, identificând cu insistenţă întreaga Românie cu Partidul. Pentru cei care mai aveau vreun dubiu, Liviu Dragnea a făcut dovada celei mai dure poziţii anti-europene printr-un discurs autocratic, prin care practic a declarat război tuturor partenerilor României din cadrul Uniunii Europene şi NATO”, a mai spus preşedintele PNL.

În opinia sa, Liviu Dragnea este „inamicul public numărul 1 al oricărui român care îşi doreşte să trăiască într-o ţară civilizată, bazată pe respectarea legii şi pe justa recompensare a muncii sale”.

Referindu-se la atacul lansat de Dragnea la adresa lui Klaus Iohannis, Orban l-a caracterizat drept „lipsit de raţiune şi argument” şi „un semnal înfiorător dat tuturor celor care privesc spre România”.

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”
Recomandări

Lecții împotriva traficului de persoane cu copii de 13-14 ani în cea mai expusă zonă a României. „Până să fie cazul Caracal, directorii și profesorii nu erau foarte receptivi”

„Concretizarea unui demers precum cel propus de Liviu Dragnea în cazul şefului statului este o iluzie, însă este un mesaj extrem de parşiv la adresa oricărui român care are curajul să i se opună proiectului de dominaţie al lui Liviu Dragnea. Fac un apel la responsabilitate către toţi cei care fac parte în acest moment din coaliţia PSD-ALDE să ia distanţă în cel mai scurt timp de Liviu Dragnea. Delimitarea de acest personaj, căruia i-a fost întunecată raţiunea, este în propriul interes al celor care sunt astăzi lideri ai PSD şi ALDE”, a adăugat liderul PNL.

În acest context, Ludovic Orban face apel la parlamentarii PSD şi ALDE să realizeze că ceea ce „a perorat” Liviu Dragnea reprezintă cel mai puternic argument pentru a vota moţiunea de cenzură.

Tomac:  „Paranoicul de la Gratia”

Liderul PMp Eugen Tomac a scris pe Facebook despre ” Paranoicul de la Gratia”.

„Pe de o parte nonconflictuala Vasilica cere unitate in cele sase luni. Pe alta parte banditul de la Gratia vrea suspendarea președintelui Iohannis. Drogati, bani de la Soros, colegi tradatori, sabotori printre functionari… E clar, ori ii gasim un loc la Balaceanca, ori la Rahova. (PARANOIA s. f. Nume generic pentru un grup de boli psihice cronice care se manifestă prin lipsă de logică în gândire, prin idei fixe, prin susceptibilitate, prin orgoliu exagerat, prin mania persecuției, prin halucinații etc.; boală care face parte din acest grup. [Pr.: -no-ia] – Din fr. paranoia. – DEX 2009)”, a scris Tomac.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!

Liviu Dragnea a cerut, duminică, în Consiliul Naţional, să se adopte cât mai repede amnistia şi graţierea. El a precizat că PSD-ALDE are obligaţia de a repara nedreptăţile. „Ocupați-vă odată de acest subiect, pentru că justiția trebuie resetată”, a mai spus liderul PSD.

Citeşte şi: Michael Ringier, patronul trustului care deține și Libertatea, despre problemele din Europa de Est: când suntem amenințați politic și nu numai, e amenințat, de fapt, conținutul nostru jurnalistic!

Close
Închide
  Close