De Cristian Anton,

”Vom câştiga Bucureştiul, cu o singură condiţie: fiecare dintre dvs. să înţeleagă că PNL nu sunt eu, preşedintele partidului. PNL nu e Violeta Alexandru sau Robert Sighiartău.

Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este ca fiecare dintre noi să fim implicaţi în următoarele luni care vin în această campanie de convingere a bucureştenilor că nu există altă soluţie solidă, serioasă, competentă, benefică pentru Bucureşti, decât PNL şi candidaţii PNL în alegerile locale”, a spus Orban, în cadrul conferinţei de alegeri a PNL Bucureşti.

Orban a adăugat că problemele Capitalei nu pot fi rezolvate cu ”bairamuri, lefuri nesimţite în nişte societăţi care căpuşează” banul public.

”Bucureşti este inima României. Dacă inima suferă de aritmii sau se opreşte din bătaie sau dacă nu transmite un sânge oxigenat, dacă nu transmite sângele în tot corpul, tot corpul are de suferit. Acesta este adevărul.

Astăzi nu numai bucureştenii suferă, ci şi România suferă, pentru că inima României a fost băgată aproape în stop cardiac de către o administraţie incompetentă, coruptă, iresponsabilă, care şi-a bătut joc de fiecare bucureştean în ultimii – nu patru ani de zile – ci 12 ani de zile.

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”
Recomandări

Programul pentru achiziționarea de calculatoare pentru copiii săraci, inaccesibil de 16 ani. Profesor de la sat: “Nici unul dintre elevii mei nu se încadrează în condițiile absurde”

 

Aproape nimic din ceea ce ar trebui să se întâmple pentru binele bucureştenilor nu s-a întâmplat. Acţiunea administraţiei trebuie să plece de la nevoile oamenilor şi, mai ales, trebuie să găsească acele soluţii potrivite pentru a rezolva aceste nevoi reale ale oamenilor.

Iar aceste nevoi nu pot fi rezolvate cu bairamuri, lefuri nesimţite, în nişte societăţi care căpuşează banul public prin subvenţii care sunt acordate tot pentru a sifona banul public către clientela politică şi cu resurse aruncate pe apa Dâmboviţei”, a spus liderul PNL.

”Bucureștenii susțin Guvernul PNL”

El şi-a exprimat convingerea că bucureştenii, în marea lor majoritate, susţin Guvernul PNL.

”Bucureştenii au votat Klaus Iohannis. Bucureştenii astăzi, în marea lor majoritate, susţin Guvernul PNL.

Votând candidaţii PNL au garanţia că va exista, în sfârşit, o echipă adevărată, de la preşedintele României până la Guvern, până la administraţia locală a Bucureştiului, care să rezolve cu adevărat, cu cele mai bune soluţii, toate problemele cu care se confruntă Bucureştiul”, a mai declarat Orban.

Citeşte şi:

Doi români se bat în desene animate cu Disney și Pixar! Elefantul Cici și Little Johny s-au născut la Iași și 240 de milioane de copii îi urmăresc lunar în online

Avarie majoră în București: 300 de blocuri fără căldură și apă caldă. Firea vorbește de un „act de sabotaj”, USR o acuză de „sabotaje închipuite”

Global Records, firma aleasă de TVR pentru Eurovision, a cerut 170.000 de euro Primăriei din Craiova pentru organizarea unei gale. CEO-ul companiei: „Noi nu am luat niciun ban”

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați