MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 17:03 , de Valentina Postelnicu

Orban, despre nominalizarea lui Vlase la șefia SIE: Sunt convins că preşedintele a avut considerente extrem de solide, nu e cel mai mare rău posibil

Distribuie

Orban, despre nominalizarea lui Vlase la șefia SIE: Sunt convins că preşedintele a avut considerente extrem de solide, nu e cel mai mare rău posibil a spus, joi, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

„Sunt convins că preşedintele a avut considerente extrem de solide şi că a fundamentat această decizie foarte bine. (…) Îl cunosc pe domnul Vlase, nu este cel mai mare rău posibil din PSD”, a spus Orban, joi, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că PNL îşi va stabili poziţia privind votul în Parlament pe această propunere în organismele statutare, evocând posibilitatea ca în luarea unei decizii să fie convocaţi şi parlamentarii liberali.

Orban s-a declarat absolut convins că nu au existat consultări cu PSD pentru nominalizarea lui Gabriel Vlase la şefia SIE.

Deputatul PSD Gabriel Vlase, nominalizat la șefia SIE de către președintele Iohannis. Șeful statului a trimis o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase. Silviu Predoiu a asigurat conducerea Serviciului începând cu 26 septembrie 2016, după ce Mihai-Răzvan Ungureanu și-a dat demisia din funcție.

Serviciul de Informații Externe a fost condus de Silviu Predoiu, adjunct al Directorului Serviciului de Informaţii Externe.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO/ Tommy Tomescu, medicul român din Londra care luptă pentru discriminații Brexit-ului. A fost în cartierul lui Nigel Farage și a împărțit eugenii

Loading...
Comentarii