Bucuresteanul Emil Costetchi se poate lauda cu o asemenea profesie ce i-a permis, pentru cateva ore, „sa respire” acelasi aer laolalta cu cateva dintre cele mai apreciate staruri ale cinematografiei mondiale: Larry Hagman, nimeni altul decat celebrul J.R. din serialul american „Familia Dallas”, Nicole Kidman, ex-sotia lui Tom Cruise, sau Lance Henriksen, eroul principal din „Millennium”. Ultimele doua luni i-au adus lui Emil Costetchi, 26 de ani, sansa de a vedea pe viu cum arata o diva a Hollywoodului, cum gandeste si se comporta atunci cand nu e in fata camerelor de luat vederi, sau cum reactioneaza in situatii normale actorul Lance Henriksen, specializat parca in SF-uri. Cum? Simplu. Emil s-a aflat de fiecare data la datorie, atunci cand vedetele mai sus-mentionate au calcat pragul restaurantului Balthazar, din buricul Bucurestilor, deschis in aceasta primavara. Aflate in capitala Romaniei pentru a turna diverse filme, Nicole Kidman joaca in „Could Mountain”, iar Lance Henriksen in „Mimic II”, starurile internationale au vrut sa deguste ceva special. Drept pentru care au ales un loc aparte: Balthazar.
„Amandoi s-au comportat absolut normal. Nu am sesizat vreo fita si nici vreo pornire gratuita de a se da in spectacol. De altfel, nici prin comenzile cerute nu au frizat ceva la limita imposibilului, ca sa zic asa”, spune Emil Costetchi, care lucreaza in alimentatia publica de cativa ani buni. Nicole Kidman a preferat pestele, somonul, mai exact. In schimb, Lance Henriksen a mers pe tagliatele (niste paste italieneste de casa), servite de obicei cu spanac, bacon si parmezan. Spanacul s-a regasit pentru a doua oara in meniul lui Lance (sau e un mare fan al acestei legume, sau s-o fi pregatind pentru vreun rol de perspectiva in care-l interpreteaza pe Popeye Marinarul?!), care a cerut si piept de pui carmelizat cu… spanac proaspat.
In materie de bauturi, Lance Henriksen s-a orientat spre un vin rosu. La recomandarea lui Emil, el a ales un Cabernet Sauvignon Soare, cotat la peste 800.000 de lei sticla. „Venise direct de la aeroport, dupa un zbor lung intre Los Angeles si Bucuresti. Parea obosit, dar asta nu l-a impiedicat sa zambeasca ori de cate ori dialogam”, continua firul amintirilor Emil.
Mai mult, Lance Henriksen a acceptat invitatia patronului restaurantului, Toni Belizarie, de a vizita restul localului, el luand masa pe terasa, o cladire veche restaurata in conditii speciale si in care antichitatile joaca un rol special. La fel ca si Nicole Kidman, si vedeta nascuta la New-York acum 62 de ani a promis ca va reveni. Insa Emil Costetchi mai are in „portofoliul” sau alte nume mari pe care le-a servit in timp.
Primul e Larry Hagman, un tip de milioane, cum il caracterizeaza el simplu, dar si Ilie Dumitrescu, actualul antrenor al nationalei de fotbal de tineret, care-l tachineaza mai de fiecare data, solicitandu-i sa spuna tot ce a declarat presei despre gusturile sale gastronomice. Dintre toti, Emil o prefera de departe pe Nicole Kidman, si pentru ca „sexul frumos e intotdeauna invingator”.

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.