Mergi direct la conținut »
Ovidiu Costan, un bărbat din Alba, e căutat de Poliție. S-a dus la şcoala de şoferi şi a ajuns în Viena
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Ovidiu Costan, un bărbat din Alba, e căutat de Poliție. S-a dus la şcoala de şoferi şi a ajuns în Viena

Ovidiu Costan, un bărbat din Alba, e căutat de Poliție. S-a dus la şcoala de şoferi şi a ajuns în Viena

Ovidiu Costan, un bărbat din Alba, e căutat de Poliție, după ce familia a semnalat că el nu s-a mai întors acasă în cursul zilei de marți. Omul s-ar fi dus la Alba Iulia pentru cursuri la o școală de șoferi și a ajuns la Viena.

Bărbatul are aproape 40 de ani și este din comuna Bucium, județul Alba. Potrivit alba24.ro, Ovidiu Costan a fost văzut marți noaptea la Deva, de unde a luat o mașină la ocazie.

El ar fi vrut să ajungă la Arad, însă, pe drum, oamenii, care l-au luat la ocazie, i-au spus că merg spre Germania. Așa că bărbatul i-a rugat să-l ducă până în Viena.

„Ploua în acea seară și am zis să îl ajutăm să nu îl lăsăm să stea în ploaie având în vedere că mergem în acea direcție” a precizat bărbatul care l-a luat la ocazie.

Ovidiu Costan a vorbit ultima dată cu familia, marți, în jurul orei 14, după ce ar fi terminat orele de condus. Atunci și-a sunat soția pentru a o întreba dacă să mai cumpere ceva pentru feița lor de doi ani.

După doar o oră, femeia a încercat să-l sune, însă Ovidiu avea telefonul închis. În plus, Ovidiu Costan ar fi scos 250 de lei de pe cardul soției sale.

„Nu a mai plecat până acum de acasă, e descris de soție ca fiind un om blând, sensibil, care își iubea foarte mult familia. Chiar și-au făcut planuri pentru weekend, ținând cont că urma ziua fiicei lor” a explicat un apropiat al familiei.

Familia din Abrud a sesizat Poliția, la scurt timp după ce Ovidiu Costan nu s-a mai întors acasă.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane au fost date dispărute. Recent, Rebeca Cocora, o adolescentă din Timișoara, a fost găsită de polițiști în Lugoj, după ce a plecat de acasă în urma unui vis.

sursă foto: alba24.ro


Citește și VIDEO/Armand Assante, la Interviurile Libertatea LIVE, despre rolul din ultimul său film, „Vânătorul de spirite”, viața și cariera sa


 

Close
Închide
  Close