MENIU CAUTĂ

(P) Jaguar XF, o experiență unică la volanul unei mașini de lux

Distribuie

Cele mai numeroase mașini de lux se vând în Europa, unde această piață depășește valoarea de 2,1 milioane de unități. În România, în 2017, au fost comercializate peste 10.000 de autoturisme noi premium și de lux, acest segment fiind în ușoară creștere pe piața autohtonă. Vă prezentăm, în continuare, un astfel de model și performanțele sale uimitoare - Jaguar XF.

Jaguar XF, un model cu recunoaștere internațională

Modelul XF are la baza succesul celui mai premiat Jaguar de până acum, fiind o combinație perfectă între eleganță și sportivitate. Jaguar XF a obținut, în 2015, calificativul maxim (de 5 stele) la testele de siguranță Euro NCAP, precum și note foarte bune la toate celelalte categorii analizate, precum Protecția pasagerilor și a pietonilor, unde este unul dintre cele mai bine poziționate mașini noi de pe segmentul său. În același timp, și intervalul de 2 ani recomandat de producător între reviziile periodice, nivelul scăzut al emisiilor CO2 și consumul redus de combustibil situează, de asemenea, modelul XF printre liderii clasei din care face parte.

Performanțele dinamice, printre cele mai bune din clasa sa

Performanțele dinamice ale automobilelor Jaguar sunt legendare, iar modelul XF reușește să stabilească noi standarde de excelență. Jaguar XF este unul dintre cele mai ușoare modele de mașini de lux din clasa sa grație structurii sale ușoare, din aluminiu, și a utilizării acestui material pe scară largă. Greutatea mașinii asigură nu doar o ținută agilă și sigură la drum, ci și reducerea emisiilor de CO2 pana la 104 g/km* și un consum de combustibil de numai 4,0 litri/100 km. De asemenea, modelul are o capacitate sporită în condiții dificile de deplasare datorită sistemului de tracțiune integrală cu Intelligent Driveline Dynamics cu care este echipat.

Confort deosebit pentru toți pasagerii

Jaguar XF se distinge prin confortul desăvârșit pe care îl asigură tuturor pasagerilor. Toate elementele habitaclului acestei mașini sunt plăcute la atingere pentru realizarea sa fiind folosite cele mai fine materiale, fie că este vorba despre fibră de carbon, lemn, stofă de calitate sau piele Windsor. Materialele moderne disponibile în diferite combinații de culori sunt completate de calitatea fabricației și de faptul că producătorul pune la dispoziție numeroase posibilități de personalizare a mașinilor noi. Dimensiunile generoase ale spațiului pentru pasagerii din spate și lumina (luminile de zi cu LED și plafonul panoramic fix, disponibil opțional) sunt două alte elemente definitorii ale modelului XF, la fel ca și aerul mereu proaspăt filtrat de un ionizator.

Sistemul InControl, un sistem inovator

Tehnologia încorporată de modelul auto Jaguar XF este una inovatoare și facilitează o călătorie sigură și plăcută. Gama de tehnologii avansate reunite sub denumirea InControl cuprinde tehnologii multimedia, sisteme audio performante și sistemele inteligente de asistență pentru șofer. Soluțiile inteligente încorporate în acest sistem permit integrarea perfectă a dispozitivelor personale de date și multimedia, pentru ca proprietarul să beneficieze de o experiență mai bogata și mai eficientă și care să îi permită să rămână conectat la modelul XF si la mediul înconjurător.

Modelul Jaguar XF este disponibil cu motorizări diesel și pe benzină, încadrate în gamele Saloon și Sportbrake. Pe oricare dintre acestea le veți alege, producătorul vă garantează o experiență unică la volan.

Comentarii