MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 13:12

(P) La plajă sau pe pârtie de Revelion, în Dubai

Distribuie

Dubai, fosta așezare a căutătorilor de perle de pe malul sud-estic al Golfului Persic s-a transformat fulgerător în cel mai futurist oraș al lumii, unde superlativul ”cel mai” definește probabil cel mai bine acest loc.

Dubai are cea mai rapidă dezvoltare din lume și excelează în domeniul arhitecturii. Aici s-au pus în aplicare cele mai surprinzătoare proiecte, iar printre recordurile pe care le numără emiratul se găsesc: cea mai înaltă clădire, cea mai dezvoltată linie de metrou computerizată, singura insulă artificială cu formă de palmier, primul hotel declarat de 7 stele sau cel mai mare mall din întreaga lume …

În plus, emiratul urcă pe piedestal și în noaptea de Revelion, când are loc cel mai spectaculos show de artificii, lasere și lumini, iar în fiecare an are loc un spectacol demn de Guinness World Records. Descoperă Dubaiul în vacanța de Anul Nou într-un sejur de neuitat de la Europa Travel, la tariful de nerefuzat începând cu 720 euro/persoană!

Întâmpină Anul Nou pe plajă!

Și la capitolul plaje, Dubai stă foarte bine, iar pe lângă fâșiile de nisip publice ce se arcuiesc în jurul Golfului Persic, vei putea să te relaxezi și pe plaje private unde luxul și exuberanța sunt la ele acasă. Mai bine de 15 milioane de turiști adună anual emiratul, iar cei mai mulți dintre vizitatori ajung aici în vacanța de iarnă atrași de vremea caldă ce aduce temperaturi de până la 29 de grade Celsius. Așa că, întâmpină noul an fix pe plajă!

Fie că alegi relaxarea pe insula Palm Jumeirah celebră pentru plajele sale compuse cu nisip adus tocmai din Maldive având vederi excelente asupra luxosului complex hotelier Atlantis sau că practici kite surfing pe generoasa plajă Kite Beach, pe fundalul impozantului hotel Burj al Arab, în Dubai nu ai timp să te plictisești.

La ski în Dubai

Pasionații sporturilor de iarnă au posibilitatea să se dea cu placa sau să schieze chiar și în plin sezon estival în Dubai. Acest lucru este posibil în The Emirates Mall, centrul comercial care găzduiește cea mai mare partie de ski acoperită din Orientul Mijlociu. Aria dedicată schiorilor ocupă o suprafață de până la 22.500 mp fiind acoperită cu zăpadă artificială tot timpul anului.

Însă, dacă nu ești fanul temperaturilor scăzute poți să te dai cu placa în … deșert. Îmblânzește ”valurile de nisip” într-o escapadă desert safari, vizitează o crescătorie de cămile, admiră apusul ce îmbracă deșertul în nuanțe roșiatice, iar seara o poți încheia în jurul unui joc de tabără într-o tabără de beduini.

Experiența luxului de Revelion

Dubai este despre lux și exuberanță, iar noaptea dintre ani este perioada cea mai bună pentru un răsfăț de 5 stele. Poți să urci în Burj Khalifa, cel mai înalt turn al lumii, cu cel mai rapid lift pentru a admira focurile de artificii și spectacolul Fântânilor Dansatoare, cel mai luminos punct din Orientul Mijlociu. Sau poți să iei masa în cel mai scump restaurant de lux aflat în Burj Al Arab, singurul hotel din lume declarat de 7 stele, remarcabil prin decorațiunile fabuloase din aur de 24 de Carate, pietre prețioase și cristale de Bohemia.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Revelion 2019

Revelion Dubai – tarife de la 720 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3* conform programului ales, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistenta turistica. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

 

Citește mai multe despre Dubai și oferte pe Libertatea.

Comentarii