Mergi direct la conținut »
Pliante pro referendum în pachetele de pâine vândute într-un oraș din România. Imaginile au creat reacții neașteptate în mediul virtual
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pliante pro referendum în pachetele de pâine vândute într-un oraș din România. Imaginile au creat reacții neașteptate în mediul virtual

Pliante pro referendum în pachetele de pâine vândute într-un oraș din România. Imaginile au creat reacții neașteptate în mediul virtual

Mai multe imagini cu pachete de pâine conținând pliante pro referendum au fost publicate pe diverse pagini de socializare. Fotografiile au creat o adevărată isterie în mediul virtual.

Sursele au indicat că respectivele fotografii ar fi fost făcute în județul Bihor, iar pâinea ar fi produsă de societatea Vital Produs SRL, producătoare a mărcii Pită de Lugaș, scrie Realitateadeoradea.net.

Contactat de realitatea.net, unul din administratorii firmei a recunoscut că respectivele produse aparțin Vital Produs SRL, companie care sprijină referendumul pentru familie.

Românii cu drept de vot se vor prezenta sâmbătă, 6 octombrie 2018, între orele 7:00 și 21:00 și duminică, 7 octombrie 2018, între orele 7:00 și 21:00, la referendumul pentru familie. Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea „căsătoria liber consimțită între soți” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.


Citește și

OAMENI CU PUTERE/ George și Relu, unul gay, celălalt heterosexual, educă noile generații ale României. „Din eșec în eșec în eșec până când vine și succesul”

Close
Închide
  Close