Mergi direct la conținut »
Internauții au creat o pagină de Wikipedia dedicată furtunii din Capitală: "Tropical Cyclone Gabi"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Internauții au creat o pagină de Wikipedia dedicată furtunii din Capitală: "Tropical Cyclone Gabi"

Internauții au creat o pagină de Wikipedia dedicată furtunii din Capitală: „Tropical Cyclone Gabi”

Pagina de Wikipedia, ”Ciclonul Extratropical Gabi”, a fost creată, joi, cel mai probabil în spirit de glumă, după ce furtuna în jurul căreia s-a creat panică generală în Capitală, nu a mai avut loc.

Primarul general, Gabriela Firea,  i-a rugat pe bucureșteni, ca având în vedere avertizările meteorologice, să rămână acasă miercuri seara, dacă nu au drumuri urgente.

„Aș dori să adresez o rugăminte bucureștenilor. Dacă în această seară nu au drumuri foarte urgente, strict necesare, să rămână acasă, pentru că, după ora 20,00, vor începe aceste fenomene meteo extreme, vântul care va avea aspect de vijelie și este bine să ne protejăm, chiar dacă instituțiile statului iau toate măsurile necesare în aceste situații”, a declarat Firea, la un comandament convocat la Primăria Capitalei.

De atunci, Gabriela Firea a fost ținta mai multor glume pe internet. Una dintre acestea a fost pagina pe care internauții i-au creat-o pe wikipedia.org.

”Ciclonul a măturat România pe 20 septembrie 2017, producând pagube însemnate în București, ajungând spre Dâmbovița și Dăbuleni. Furtuna a cauzat daune de 4 milioane de RON. Școlile au fost închise pentru o zi. Surse declară că acest ciclon nu a provocat nicio pagubă și panica a fost inutilă”, scrie pe pagina de Wikipedia, numită ”Extratropical Cyclone Gabi”.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Se mai precizează că ”furtuna s-a format în sudul orașului Voluntari”, oraș condus de Florian Pandele, soțul Gabrielei Firea, ”iar Institutul de Meteorologie Român a declanșat o alertă”.

Tropical Cyclone Gabi

Tropical Cyclone Gabi (captură foto wikipedia.org)


Editorial de Claudiu Săftoiu. Ciclonul închipuit din capul doamnei Firea. O administrație isterizată la comandă politică


Ce a zis Gabriela Firea despre ironiile făcute pe seama sa după furtuna care nu a mai avut loc


 

Close
Închide
  Close