Vezi și: Pana de curent a afectat și traficul în București. Waze s-a înroșit pe principalele bulevarde din nord

UPDATE 19:03. Elevii de la Școala 78, din sectorul 3, au fost trimiși acasă, din cauza avariei. Este singura unitate de învățământ unde s-a luat această decizie, a transmis Inspectoratul Școlar al Municipiului București, pentru Libertatea.

UPDATE 18:00. Transelectrica: „Miercuri, 1 noiembrie, la ora 16.40, a avut loc o avarie în reţeaua Transelectrica, fiind afectate mai multe cartiere din zona de est şi de nord a Capitalei. Până la ora 17.40 au fost realimentaţi în mod operativ toţi consumatorii afectaţi. În acest moment se lucrează la identificarea cauzei care a condus la producerea avariei”.

UPDATE 17:51. IGPR informează că în sectoarele 1 și 2, în zonele Barbu Văcărescu- Pipera- Tei-Pantelimon, nu funcționează iluminatul stradal și nici semaforizare, fluența traficului rutier fiind asigurată de către polițiștii de la Rutieră.

UPDATE 17:43. Poliția Rutieră a suplimentat numărul de polițiști în special în intersecțiile unde semafoarele nu au funcționat, respectiv: Șoseaua Colentina cu Șoseaua Fundeni, Vatra Luminoasă cu Mihai Bravu, Fabrica de Glucoză cu Barbu Văcărescu, Pipera.

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul
Recomandări

Ion Țiriac nu mai este cel mai bogat român. Cine i-a luat locul

UPDATE 17:35. E-Distribuție Muntenia transmite că: „În după-amiaza zilei de 1 noiembrie 2017, a apărut un defect în rețeaua de electricitate din zona București, nu în instalațiile E-Distribuție Muntenia. Aceasta a afectat alimentarea unor stații de transformare operate de E-Distribuție Muntenia în partea de nord și de est a Bucureștiului. E-Distribuție Muntenia lucrează pentru alimentarea clienților, fie cu ajutorul sistemelor automate fie prin manevre de telecontrol”.

UPDATE 17:30. Potrivit Poliției Rutiere, la această oră se înregistrează aglomerație mare în zonele Ștefan cel Mare, Mihai Bravu, Barbu Văcărescu, Șoseaua Colentina și este o situație mai deosebită la intersecția Șoseaua Colentina cu Șoseaua Fundeni, din cauza unui semafor defect. Multe avarii la semafoare au fost remediate la această oră.

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări
Recomandări

Numai pile la ISU Dolj! Ce a făcut nora unui colonel pentru a fi scăpată de restructurări

În zona Iancului, nu există curent electric de mai bine de o oră. Un fost director de rețele de la Electrica a declarat pentru Libertatea că este posibil ca avaria să fie cauzată de căderea unui transformator pe 110 kilovolți.

În zona Iancului, a căzut rețeaua de 10 kilovolți, iar din acest motiv sunt probleme în această parte a Capitalei. Pe de altă parte, pe Matei Voievod nu sunt probleme, pentru că în această zonă funcționează rețeaua de 20 kilovolți.

UPDATE 17:25. În blocurile de pe Lizeanu, pana de curent a durat cca o jumătate de oră, până în urmă cu aproximativ 5 minute.

Totodată, la spitalele Fundeni și Floreasca, generatoarele de curent au intrat în funcțiune.

Situația a fost rezolvată și în stațiile de metrou Pipera și Piața Iancului.

UPDATE 17:15. La Pipera, situața a fost remediată. În acest moment, se lucrează pentru remedierea situației și în stația Piața Iancului.

Totodată, cartierul Otopeni a rămas în pană de curent de aproximativ 15 minute.

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'
Recomandări

O IT-istă din Cluj a distrus mașinile vecinilor! Motivul uluitor: 'Le cumpăr altele, numai să...'

UPDATE. 17.10 Potrivit datelor Transelectrica, producția de energie la nivel național în România era la ora 17.09 de 7.287 MW, iar consumul se ridica la 7.778 MW, țara noastră importând în acest moment 506 MW.

Pana afectează nordul Bucureștiului, inclusiv zonele Pantelimon și Dristor.

UPDATE. Și stația de metrou Piața Iancului a fost afectată de pana de curent.

Reprezentanții Metrorex susțin că circulația trenurilor se desfășoară normal.


Turnicheții de la intrarea în stația Pipera au funcționat în timpul penei de curent, însă călătorii au fost nevoiți să folosească lumina telefoanelor mobile pentru a se orienta.

„Nu staționați pe peron. După închiderea ușilor nu seva mai vedea nimic”, a fost mesjaul anunțat în difuzoare de angajații Metrorex.

„Stimați călători, Metrorex își cere scuze pt acest deranjament tehnic în stația Pipera”, a fost un alt mesaj către călători.

REPORTAJ/ Dalina, copilul care s-a luat la trântă cu viața. Mama a abandonat-o în mâinile unui tată alcoolic: ”Să nu mă priviți cu milă!” | FOTO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci