De Alina Vlad,

Bricheta-chibrit

Te-ai plictisit de banalele cutii de chibrituri şi de brichetele cu gaz? Atunci, cu 25 de dolari poţi să-ţi cumperi de pe e-Bay bricheta- chibrit, un accesoriu care conţine câteva zeci de beţe care se aprind unul câte unul atunci când e apasat butonul.

iBuku Pets, jucăria educativă

Vrei să-ţi ajuţi copilul să înveţe o mulţime de lucruri într-o manieră plăcută? Atunci cumpără iBuku Pets.

Este vorba despre o carcasă moale, dar extrem de rezistentă, în care se introduce iPod-ul sau iPhone-ul, iar copiii se pot juca fără probleme şi fără ca părinţii să se teamă că le vor fi stricate aparatele. iBuku Pets vin însoţite de câteva aplicaţii care pot fi descărcate pe smartphone sau iPod, destinate copiilor între 3 şi 12 ani. Jucăria- gadget costă pe amazon.com 45 de dolari.

Grătarul care găteşte singur


Vrei să fii regele grătarelor? Atunci, ia-ţi Blacktop 360 Grill-Fryer. Plasează toate produsele, chiar şi cartofii pentru prăjit, programează-l şi când vor veni musafirii, totul e gata. În funcţie de tipul de carne, grătarul se reglează singur şi totul iese perfect. Pe e-Bay costă 250 de dolari.

Mouse pentru picior


Ai mâinile ocupate, dar trebuie să navighezi pe net sau să te joci? Nimic mai simplu. Pe site-ul amazon.com găseşti mouse-ul pentru picior, la preţul de 30 de dolari.

Periuţa cântătoare


E haos pe e-Bay din cauza periuţei care, în timp ce e folosită, “glăsuieşte” hiturile idolului adolescenţilor, Justin Bieber. Costă doar 5 dolari.

Fă-ţi pe loc spray cu fructe


La preţul de 25 $, pe amazon.com se vinde ca pâinea caldă atomizorul de fructe. Adică, înfigi dispozitivul în orice fruct, apeşi ca pe butonul unui spray şi pulverizezi sucul natural.
 

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică