De Mihai Niculescu,

La defilarea din Oradea au participat Divizia 4 Infanterie „Gemina”, care se mândreşte cu peste un secol de existenţă în Armata României.

A urmat detaşamentele Centrului 54 Comunicaţii RMNC în fruntea cărora se află Drapelul de luptă al unităţii, decorat cu Emblema de onoare a Statului Major al Apărării şi cu Emblema de onoare a Comunicaţiilor şi Informaticii.

P e cer a apărut în survol o formaţie de elicoptere IAR 330 Puma aparţinând Bazei Aeriene „General Emanoil Ionescu”, potrivit ebihoreanul.ro.

La sol, orădenii i-au mai admirat pe jandarmii IJJ Bihor, pompierii ISU Crişana, detaşamentul structurilor de ordine publică ale IPJ Bihor, Poliţiei Locale şi Penitenciarului Oradea.

La parada militară A urmat defilarea mijloacelor tehnice ale Ministerului Apărării Naţionale, începând cu transportoarele amfibii blindate B-33 Zimbru din dotarea Batalionului 811 Infanterie „Dej”, cu două mitraliere jumelate. Orădenii au putut vedea şi tehnica din dotarea Batalionului 7 Aruncătoare Proiectile Reactive „General Vasile Danacu”. Armamentul din dotarea unităţii este autopropulsat, de calibru 122 mm.

Pompierii au prezentat o autospecială SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o autoplatformă de intervenţie şi salvare la înălţime. În centrul orașului a fost prezentată şi o autospecială de intervenţie pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii, precum şi ambulanţe SAJ Bihor.


Citește și: Un consilier prezidențial i-ar fi salvat mandatul lui Donald Trump prin simplu fapt că nu i-a ascultat ordinele


 

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine
HOROSCOP

Horoscop 21 septembrie 2019. Trei zodii au o șansă URIAȘĂ să își schimbe viața în bine