MENIU CAUTĂ
15 Iun. 2018 21:00

VIDEO/ Parc de distracții pentru animalele de companie. Copiii și câinii se joacă împreună!

Distribuie

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta un loc de joacă pentru câini și pisici? Ei bine, un parc de distracții dedicat animalelor de companie a fost amenajat de organizatorii PetExpo la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5.

Maia Tudor (6 ani) a venit vineri la târg alături de cățelușa ei, ca să testeze parcul de distracții. Fetița s-a jucat minute-n șir cu bichonul ei, prin tunelurile și pe rampe speciale. Amândouă erau foarte încântate de jucăriile pe care le aveau la dispoziție. În parcul de distracții de la PetExpo sunt 5 zone: Perfect Fit Challenge, Play Ball, Pet Networking Area, Beauty Salon, Stairway of Champions.

Avem o zonă în care oamenii se pot jucă cu cățeii lor, printre jaloane și tuneluri, pe rampă, este o zonă pentru căței mai agili, avem o zonă pentru căței mai jucăuși, cu foarte multe mingiuțe, aruncătoare automate de bile, tot felul de jucării, o zonă de socializare pentru stăpânii de animăluțe și animăluțele lor, un salon de înfrumusețare pentru animalele mai fițoase și o zonă cu nouă scări făcute din paleți, unde cățelul campion va ajunge până sus”, ne-a spus Ilie Pană, organizator PetExpo.

Accesul la parcul de distracții pentru animale este gratuit, dar prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți. Zece lei costă biletul pentru elevi, pensionari și studenți până în 23 de ani, iar copiii sub 6 ani, medicii veterinari și studenții la Medicină Veterinară au acces gratuit.

Accesorii și ținute la modă

Pasionații de modă și de tehnologie vor găsi la eveniment accesorii și ținute stilate pentru patrupedele lor, dar și gadgeturi cu care își vor răsfăța animalele de companie. La târg sunt prezenți și specialiști în nutriția animalelor, sănătate și cosmetică, dar și în dresajul canin. PetExpo 10 are loc în acest weekend, la Romexpo, în pavilioanele C4 și C5.


CITEȘTE ȘI:

Cu revista voastră, o să lustruim trofeul nostru! Răspunsul ziarului Libertatea la caricatura Charlie Hebdo

Citește mai multe despre animale de companie, parc de distractii și romexpo pe Libertatea.

Comentarii