Parcarea gratuită în municipiul Sibiu a fost o facilitate valabilă inițial pe parcursul stării de urgență, dar aceasta va fi prelungită și în starea de alertă, a explicat primarul orașului, într-un comunicat preluat de Agerpres.

“Propun prelungirea acestei facilităţi aprobată iniţial pentru perioada stării de urgenţă. Este un gest neînsemnat ca şi costuri, dar important, cred, ca şi gest de apreciere pentru medicii sibieni care continuă să lupte pentru pacienţi împotriva unui virus care a luat multe vieţi în România, inclusiv din rândul personalului medical. Medicii, asistentele şi celelalte categorii de personal medical şi sanitar trebuie doar să afişeze pe bordul maşinii o copie după ecusonul de serviciu şi beneficiază automat de această gratuitate, fără cereri şi fără abonamente”, spus primarul Astrid Fodor.

Propunerea primarului are nevoie de acceptul Consiliului Local, și vizează personalul din următoarele instituții: Direcţia de Sănătate Publică, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Psihiatrie Dr. Gheorghe Preda, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Militar de Urgenţă Dr. Alexandru Augustin, Spitalul General C.F., Spitalul Polisano.

Vor beneficia de parcare gratuită în Sibiu şi personalul din cabinetele medicale ale grădiniţelor, unităţilor şcolare şi de învăţământ superior care este delegat la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Sibiu.

Sursa foto: Pixabay

Citeşte şi:

Interviu cu un sindicalist din Germania, care luptă pentru drepturile românilor, plătiți cu 300 de euro după o lună de muncă și hrană stricată:„Scopul nostru principal e ca oamenii să-și primească banii”

Afacerile la suprapreț au fost pregătite dinainte de starea de urgență. Firma prietenului lui Botezatu a făcut profit de 4 milioane de dolari dintr-un singur contract cu viziere

Interviurile Libertatea | Comisarul european Adina Vălean: „Noi nu am recomandat ca distanţarea socială să fie obligatorie în avioane”

„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
PARTENERI - GSP.RO
„The Mountain” din Game of Thrones are 2.05 metri. Superba lui soție e mult mai mică, nu-i ajunge nici până la umăr și arată așa
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit
HOROSCOP
Horoscop 6 iulie 2020. Taurii sunt cuprinși de o stare de agitație care va fi greu de domolit