MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Pasagerii unui zbor Easyjet, blocați pe aeroportul din Porto timp de cinci ore. Compania aeriană a recunoscut că avionul a decolat fără ei

Distribuie

Pasagerii unei curse a companiei Easyjet susțin că au rămas blocați pe aeroportul din Porto timp de cinci ore, după ce au fost informați că avionul cu care trebuiau să ajungă la Lisabona a decolat fără ca ei să se afle la bordOamenii au ajuns, în cele din urmă, la destinație, nu cu avionul, ci cu un autocar.

Zborul, care a decolat vineri de pe aeroportul Gatwick din Londra, cu destinația Lisabona, a fost direcționat spre Porto din cauza unei piste de aterizare închise. Pasagerii au fost debarcați și li s-a spus că vor decola numai după ce aeronava va fi realimentată.

După cinci ore, oamenilor li s-a transmis că avionul a plecat fără ei.

„Toată lumea era șocată că avionul a plecat fără noi, în aceleași condiții în care a aterizat”, a precizat un pasager, conform Daily Mail.

În cele din urmă, pasagerii cursei au ajuns cu o întârziere de opt ore la destinație, cu un autocar pus la dispoziție de compania aeriană EasyJet.

„În Porto, zborul a întâmpinat probleme privind pista de aterizare și a fost luată decizia ca toți pasagerii să fie debarcați pentru confortul lor. Din cauza întârzierii, angajații au lucrat peste programul legal în așa fel încât pasagerii să primească cupoane pentru băuturi și să fie transferați cu autocarul la Lisabona.

„După debarcarea clienților, o pistă a devenit disponibilă, iar aeronava a zburat goală la Lisabona pentru a se asigura operarea altor sectoare”, au precizat reprezentanții easyJet, conform sursei citate.

sursă foto: Northfoto


Citește și:

Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea


 

Comentarii