MENIU CAUTĂ

Patriarhul Kiril crede că smartphone-urile vor aduce Antichristul pe Pământ. Reacțiile ironice ale internauților

Distribuie

Patriarhul Kiril al Rusiei îi avertizează pe posesorii de smartphone că aceste gadgeturi vor aduce Antichristul pe Pământ. Dependența oamenilor de telefoanele mobile inteligente și tehnologie modernă va aduce venirea pe lume a "Antichristului", a susținut acesta, într-un interviu acordat la televiziunea rusă de stat.

Patriarhul Kiril a declarart că utilizatorii de smartphone-uri ar trebui să aibă grijă, când folosesc gadgeturi conectate la internet, întrucât acestea „reprezintă o oportunitate pentru Antichrist de a controla lumea întreagă”.

„Antichristul este o persoană care va fi în fruntea internetului și va controla toată omenirea, a continuat el, în mesajul adresat credincioșilor pe 7 ianuarie, chiar în ziua Crăciunului sărbătorit pe rit vechi.

„De fiecare dată când îți folosești telefonul, fie că îți place sau nu, fie că ai activate serviciile de localizare sau nu, cineva poate afla exact unde ești, ce te interesează și de ce anume te temi. Vă puteți imagina ce putere va fi concentrată în mâinile celor care au cunoștință despre tot ce se întâmplă în lume? Un asemenea control prevestește sosirea Antichristului”, i-a mai avertizat Patriarhul Kiril al Rusiei pe enoriașii Bisericii Ortodoxe Ruse, precizând că, totuși, biserica pe care o conduce nu este împotriva progresului tehnologic.

Internauții au reacționat cu ironie

Internauții au reacționat cu ironie, pe rețelele de socializare, unde au postat mesaje în care iau în derâdere spusele Patriarhului Kirill al Rusiei, relatează BBC News.

  • „Zâmbiți, Antichristul e pe drum”, a scris un internaut în dreptul unei imagini în care o femeie își face un selfie, alături de Patriarhul Kiril și alți reprezentanți ai bisericii.
  • „Au interzis accesul internațional la internet în Rusia, pentru ca Antichristul să nu iasă din calculatoare și telefoane”, a scris un alt utilizator, ironizând faptul că guvernul a blocat mai multe site-uri internaționale.

În urmă cu doi ani, Patriarhului Kiril al Rusiei a efectuat o vizită în România, fiind un moment istoric pentru ortodoxia noastră.

FOTO – Twitter.com


Citește și… ȘOCANT: Asistentul care l-a dus pe Ekeng la spital: „Bag p*** în fața lui de negru, mă doare în p*** că a murit!”. Înregistrat de procurori

EXCLUSIV/ Soția lui Ekeng vine de urgență România: „Oh, merde! Leșin de durere! Ce oameni, l-au lăsat să moară din cauză că era negru”. Naty lucrează ca asistent medical în Franța


 

Citește mai multe despre Smartphone pe Libertatea.

Comentarii