Mergi direct la conținut »

Curtea Cimitirului Bellu din Capitală a fost ieri neîncăpătoare pentru sutele de curioşi care au dorit să participe la înmormântarea unuia dintre cei mai bogaţi români, care a decedat la 64 de ani, într-un spital din Londra, Anglia, pe 19 august. Într-o atmosferă discretă, rudele, inclusiv soţia Dana Patriciu, cu care era în plin proces de partaj, şi mulţi dintre cei care l-au cunoscut l-au condus pe ultimul drum.

De Mihai Oprea,

Au mobilizat 100 de gărzi de corp


La slujba care a durat aproximativ două ore au participat, printre alţii, Petre Roman şi soţia lui, Silvia Chifiriuc, Andrei Hrebenciuc, Călin Popescu-Tăriceanu, Stelian Tănase, Sorin Roşca Stănescu, dar şi Viorel Cataramă. Petre Roman, care a fost cununat de Patriciu, a ieşit plângând în hohote din capelă, la fel şi soţia lui, şi au refuzat să facă vreo declaraţie.
De altfel, reprezentanţii presei au fost ţinuţi la distanţă, la poarta cimitirului. Pentru a fi sigură că nimeni nu va filma sau fotografia la înmormântarea lui Dinu Patriciu, familia a angajat 100 de bodyguarzi, care au stat cu ochii pe oricine intra sau ieşea din cimitir.

Ion Ţiriac îi cumpără avioanele?


Proprietar a trei avioane, Dinu Patriciu le-a scos la vânzare încă din luna februarie a acestui an, însă până acum nu s-a găsit nici un cumpărător. Ieri, surse din cadrul aviaţiei ne-au dezvăluit că miliardarul Ion Ţiriac ar fi afirmat că intenţionează să cumpere el cele trei aparate de zbor, mai ales că “flota” lui s-a subţiat după ce a donat avioane celor de la SMURD.
Pentru modelul Cessna Citation XLS, pe care Dinu Patriciu a plătit, în 2010, 12 milioane de dolari, cere 6,5 milioane de dolari, preţul nefiind negociabil.
Avionul de suflet al omului de afaceri, Bombardier Challenger 604, achiziţionat tot cu 12 milioane de dolari, nu are afişat un preţ pe site-ul de profil unde a fost scos la mezat. Cel de-al treilea avion, Cessna Citation Excel, e şi el listat la rubrica “vânzări avioane”, nici această aeronavă neavând un preţ afişat, ci doar la cerere.

IMAGINI SFÂŞIETOARE DE LA ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU! | FOTO&VIDEO

Dana, soţia lui Dinu Patriciu, ÎMPIETRITĂ DE DURERE, LA BRAŢUL FIULUI, LA ÎNMORMÂNTARE | FOTO

ÎNMORMÂNTAREA LUI DINU PATRICIU, PĂZITĂ CU BODYGUARZI! Uite cine a venit să îşi ia rămas bun de la omul de afaceri | FOTO

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close