De Daria Maria Diaconu,

UPDATE ora 9:20 – Ana Maria, mama celor patru copii care au murit în incendiu, a postat, la scurt timp după tragedie, două mesaje pe Facebook, în care a anunțat tragedia care i-a lovit familia.

„Patru suflete s-au stins din viaţa mea” şi „Doliu în familia mea”, a scris Ana Maria pe reţeaua de socializare.

Patru copii au murit la Timișoara, după ce locuința lor a luat foc - cei patru copii si mama lor
Foto: observator.tv

Vecinii femeii au afirmat că femeia îi lăsa adeseori singuri pe copii și că au sesizat autoritățile în acest sens, însă nu a fost luată nicio măsură.

De asemenea, potrivit sursei citate, în seara tragediei, femeia ar fi plecat după băutură.


Incendiul s-a produs într-o casă cu două apartamente, de pe strada Memorandumului. În imobil locuiau nouă persoane. Este vorba despre patru adulți și cinci copii.

Apartamentul în care locuiau copiii a fost cel în care s-a produs incendiul. Potrivit tion.ro, cei mici erau în grija fratelui mai mare, de 14 ani, adulții fiind plecați. Băiatul cel mare a mers la bucătărie să încălzească lapte pentru unul dintre frații lui și atunci a văzut focul. A ieșit repede să ceară ajutorul vecinilor, însă frații lui au rămas în urmă.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței. Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit de la sobă.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

FOTO: tion.ro

Citeşte şi:

Documentele MAE român arată că Meleșcanu a mințit și în 1989, și acum. În fața diplomaților străini, el numea crimele de la Timișoara ”zvonuri colportate în scopuri dușmănoase”

Am mers pe urmele unei reclame înșelătoare apărute în propriul ziar, după sesizarea unui cititor. Cum sunt escrocați oamenii cu ochelari-binoclu „miraculoși”!

Poliția va face verificări în cazul statuetei „Venus de Piatra Neamț”. Arheologii nu au anunțat descoperirea artefactului, deși erau obligați prin lege

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile
HOROSCOP

Horoscop 20 ianuarie 2020. Racii trebuie să își schimbe prioritățile

Urmărește cel mai nou VIDEO