Zoran, Denis, Corina și Emil trăiesc într-o sărăcie lucie în comuna cărășeană Tincova, situată la granița cu județul Timiș, scrie renasterea.ro. Cei patru frați au fost părăsiți de părinții care i-au fost lăsați în grija bunicii. Nu s-au gândit vreo clipă că bătrâna nu le poate oferi o copilărie fericită dintr-o pensie amărâtă.

Copiii au fost lăsați de mici în grija bătrânei care face tot ce-i stă în putință ca să-și îngrijească nepoții. Cu greu face față cheltuielilor pentru hrană, darămite pentru rechizite și îmbrăcăminte.

Patru frați din Caraș-Severin sunt crescuți doar de bunică. Pensionara se chinuie să-i crească

Lună de lună, bătrâna drămuiește banii din pensie și, de multe ori, cumpără pe datorie de la magazinul din sat ca să aibă ce pune pe masă nepoților.

Corina are șase ani și este răsfățată de cei trei frați ai ei. Zoran are 13 ani și este cel mai mare dintre băieți. Cei patru frățiori dorm laolaltă cu bunica lor, înghesuiți într-o bucătărie. Sunt prea săraci ca să-și permită paturi în care să doarmă.

De curând, bunica Elena a tăiat nucul din gospodărie, cu ajutorul unui vecin. Lemnele ajung doar câteva zile, apoi micuții îndură din nou frigul pătrunzător.

De Crăciun, cea mai mare dorință a celor patru frățiori din Tincova este să aibă un cămin călduros. Dacă vreți să faceți mai frumoasă copilăria acestor frați în prag de sărbători, puteți găsi această familie sărmană în localitatea Tincova, la casa cu numărul 179.

sursă foto:  renasterea.ro

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP
Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor